Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Bibliotheek Eindhoven

22 Emmasingel

5611 AZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Basiscursus internet, voor mensen die niet of nauwelijks met een computer hebben gewerkt. De cursus is vanuit huis te doen, maar voor begeleiding kun je in de bibliotheek terecht.

Of je het nu leuk vindt of niet: het internet wordt steeds belangrijker voor je. Wil je iets kopen, informatie krijgen, een vakantie boeken, je bankzaken regelen, het gaat allemaal en steeds vaker via het internet. Klik & Tik. Het internet op helpt je de weg te vinden op het internet.. Maar wat als je dat moeilijk vind?

Wij bieden ondersteuning met de cursus Klik & Tik. Deze cursus helpt je beter gebruik te laten maken van de nieuwe mogelijkheden van de computer. Je leert bijvoorbeeld websites te bekijken, e-mails te schrijven en hoe je bestanden kunt 'downloaden'.

Klik & Tik is een oefenprogramma wat je thuis, achter je eigen pc kunt doen. Via filmpjes bekijk je de eenvoudige uitleg en daarna ga je aan de slag met praktische oefeningen. Maar je kunt de cursus ook met begeleiding van bibliotheekmedewerkers in de bibliotheek volgen.

Klik & Tik bestaat uit drie delen:
De basis - over typen, klikken en websites bekijken
Het internet op - over e-mailen, downloaden en browsers
Samen op het web - over sociale netwerken zoals facebook, twitter instagram, links en weblogs

Begeleiding in de Bibliotheek
Iedere donderdagochtend kun je terecht in de bibliotheek om te oefenen tussen 10.00 en 11.30 uur onder begeleiding en in eigen tempo.

Aanmelden - vragen
Heb je vragen of wil je deelnemen aan Klik & Tik? Kom dan eens langs in de bibliotheek. Bij de balie Regelen vertellen ze je graag meer. Ook kun je je daar direct aanmelden voor de cursus. Of neem contact op via 040 260 4 260. Je kunt je ook hier direct aanmelden.

Meer informatie
Klik & Tik is te vinden op www.klikentik.nl.

Contactpersoon
Ria Kooistra: r.kooistra@bibliotheekeindhoven.nl

Datum en tijd

Locatie

De Bibliotheek Eindhoven

22 Emmasingel

5611 AZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen