Klimmen bij Klimbos Gooi-Eemland

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Klimbos Gooi-Eemland

9 Hoge Vuurseweg

3749 AB Lage Vuursche

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Kom klimmen bij Klimbos Gooi Eemland

Over dit evenement

En daar ga je: van boom tot boom, aan de ziplines, over hangbruggen, via netten en hangend aan stevige lianen midden in de één van de mooiste bossen van Nederland. Op de Utrechtse Heuvelrug ,op het prachtige Landgoed Pijnenburg vind je Klimbos Veluwe, een waar klimparadijs met maar liefst 10 verschillende routes.

100% VEILIGHEID

Het is soms wel even slikken als je hoog tussen de boomtoppen staat, maar wees niet bang! Wij doen er alles aan om jouw veiligheid te waarborgen. Voordat je mag klimmen volg je een verplichte instructie van ongeveer 30 minuten. In onze klimbossen klim je met een continu zekersysteem. Dit betekent dat je ten alle tijden gezekerd bent. Professionele instructeurs houden tijdens het klimmen toezicht en bieden hulp waar nodig.

I n het Klimbos hebben we maar liefst 4 verschillende juniorroutes, uniek in Nederland. Vanaf een minimale reikhoogte van 1.30m kun je al starten met de oranje routes in het Juniorbos. Ons adviesleeftijd is om vanaf 7 jaar te komen klimmen. Voor kinderen een spannend avontuur waarbij ze hun eigen grenzen verleggen, maar vooral heel veel plezier hebben! De volwassenroutes zijn geschikt voor iedereen van 1.60m en langer.

Vanwege de opening van onze nieuwe Bever winkel in Utrecht kun je op 4 april om 10:00 uur gratis komen klimmen. Meld je snel aan want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Klimbos Gooi-Eemland

9 Hoge Vuurseweg

3749 AB Lage Vuursche

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen