Gratis

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Science Centre Delft

120 Mijnbouwstraat

2628 RX Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Heb jij groene vingers, zijn moestuintjes je hobby of heb je slimme ideeën hoe de beste kas in elkaar moet zitten?
Doe dan mee aan Klus je kas! Stel je voor dat zelf in huis je eigen planten kan kweken en de groei kan verbeteren door slimme trucjes toe te passen waardoor je planten beter groeien.

Wij willen dé nieuwe kas voor binnen in huis (in de keuken) maken, waarbij slim gebruik gemaakt wordt van fotonica principes zoals ledverlichting, lichtgeleiders maar bijvoorbeeld ook zonnepanelen. Daarbij zijn we dus vooral op zoek naar de beste licht efficiëntie.

Ben jij 15 jaar of ouder en durf jij dit aan? Geef je dan op - samen met een team of alleen - om tussen Zaterdag 3 Maart en Zaterdag 24 Maart een kas te maken met begeleiding van experts van Technische Natuurkunde en het fablab van het Science Centre. Met toegang tot verschillende machines (oa. 3d printers, lasersnijder) en verschillende materialen maak je in 5 weken jou zelf bedachte kas. Hiervoor is voor elke groep €150 beschikbaar die uit te geven is aan materialen voor het project.

De aftrap van Klus je Kas is op Zaterdag 3 Maart om 13:00. De eindpresentatie is op Zaterdag 24 Maart. Op alle Zaterdagen daartussen ben je welkom om te komen werken aan je kas in het Science Centre.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Science Centre Delft

120 Mijnbouwstraat

2628 RX Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen