Kneuterkamp 2022

Venster Acties

Ticketverkoop is gesloten

Helaas, de inschrijving voor Kneuterkamp 2022 is gesloten.

Kneuterkamp 2022

Kneuterkamp 2022

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Speeltuin Schöneveld Van Limburg Stirumlaan 20 7003 BK Doetinchem Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

We mogen weer! Na een periode van twee jaar waarin wij als organisatie genoodzaakt waren het Kneuterkamp op te splitsen in blokken van twee dagen, kunnen we a.s. Kneuterkamp weer helemaal als vanouds draaien :-)

Kneuterkamp 2022 vindt plaats van maandag 15 augustus t/m vrijdag 19 augustus.

Wat we wel overgehouden hebben aan de corona tijd, is het digitaal inschrijven. Dit zorgt er namelijk voor dat wij de gegevensverwerking veel sneller kunnen doen. Lees daarom onderstaande informatie goed door!

Inschrijven

Inschrijven gebeurt op volgorde van binnenkomst in het online inschrijvingsproces via de knop bovenaan deze pagina. Er kunnen maximaal 4 kinderen in één keer ingeschreven worden. Is de inschrijving vol, dan kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst. Bij afmeldingen zullen wij contact met u opnemen via het opgegeven mailadres.

Helaas heeft ook Kneuterkamp last van de snel stijgende inflatie en zijn daardoor genoodzaakt de prijs per kind te verhogen naar €22 (dit is inclusief de servicekosten van het inschrijvingsplatform).

Let op: we zijn dit jaar weer te gast in Speeltuin Schöneveld, daarom is een speeltuin-lidmaatschap verplicht. Let erop dat het adres dat u invult, daarop ook het abonnement van de Speeltuin staat! Dit wordt namelijk gecontroleerd.

De inschrijving kunt u betalen via iDeal (bij voorkeur) of contant (gebruik "op factuur" en volg de instructies ). Zodra u betaald heeft is de inschrijving definitief, en ontvangt u een bevestiging per mail.

De Kneuterkamp-week zelf

Net zoals andere jaren, brengt u uw kind(eren) aan het begin van de dag om 9:00 en haalt u ze aan het eind van de dag om 16:30 weer op bij de speeltuin. Ook nemen de kinderen zelf hun lunch mee naar het kamp. Vanuit Kneuterkamp wordt drinken (melk, limo en water) verzorgd.

Afmelden

Mocht(en) uw kind(eren) helaas niet kunnen komen, dan kunt u tot één week van te voren restitutie aanvragen. Als u binnen een week voor Kneuterkamp uw kind(eren) moet afmelden, dan kunt u telefonisch contact opnemen via het nummer dat op onze website en Facebook staat.

Privacyverklaring

De gegevens van het inschrijfformulier worden bewaard tot uiterlijk einde huidig kalenderjaar, hierna worden ze gewist. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om het lidmaatschap bij speeltuin Schöneveld te controleren, de kinderen te kunnen indelen in groepen, presentie bij te houden en ouders/verzorgers te kunnen bereiken en/of informeren. Kneuterkamp vraagt nooit naar inlog gegevens of wachtwoorden.

Tijdens Kneuterkamp worden foto-, video- en geluids-opnames gemaakt. Wanneer je aan Kneuterkamp deelneemt, geef je de organisatie toestemming om deze opnames (foto, video en geluid) waar je op staat te gebruiken voor communicatie- en promotie-doeleinden. Indien je niet wilt dat deze opnames gebruikt worden, neem dan contact met ons op via multimedia@kneuterkamp.nl .