€ 93,35

Knokken met jezelf

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Tyr Boxing

Vlambloem 117

3068 JG Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Droom jij van een andere carriere? Denk je er al tijden over voor jezelf te beginnen? Of wil je echt gewoon een keer wat anders met je leven? Schrijf je dan nu in voor de workshop ‘Knokken met jezelf’.

Op een inspirerende locatie neemt de enige, echte Enthousiasmeur van Nederland je onder handen. Hij prikkelt, vraagt door, inspireert en brengt je verder: Wie ben je? Waar ben je goed in? Wat zou je willen bereiken en hoe bereik je dat?

En om te laten zien dat het kan: Bokser Marichelle de Jong is meervoudig Nederlands kampioen, haalde goud tijdens de Europese kampioenschappen en stond nummer 1 op de wereldranglijst boksen. Ze opereert al jaren op topniveau en is nu een nieuwe uitdaging aangegaan: een eigen boksschool. Zij heeft de sprong gewaagd. Niet alleen vertelt ze haar verhaal, maar als onderbreking neemt ze je ook nog eens onderhanden en bekijken we wat voor type je bent. Je hoeft niet bang te zijn voor blauwe ogen of een rode neus!

Voor wie: Voor iedereen die op zoek is naar verandering
Wanneer: 23 maart 2018
Waar: Tyr Boxing, Ommoord Rotterdam
Van: 13:00 Tot: 17:00
Kosten: € 93,35 per persoon, incl. BTW, boekingskosten en verwerking (De opbrengst van deze workshop komt geheel ten goede aan Lymph&Co voor financiering onderzoek naar lympfklierkanker)
Maximaal aantal personen: 10
P.s. de eerste 6 inschrijvers krijgen toegang tot het White Collar Boxing Event t.w.v € 60,-

Een paar van de honderden mensen die het al hebben meegemaakt:

Annet Okkerse
Jeetje Marcel Jongmans...wat ben jij een waar cadeautje onder de kantelaars. Dankjewel dat we van jou mogen leren.
Annet

Gert Nieuwaal
Ik ben een bevoorrecht mens om dit meegemaakt te hebben...dank voor jouw inspiratie: je bent een enthousiasmeur in hart en nieren!

Marjanne den Ouden
Het was wel even schrikken na de eerste bijeenkomst. Ik kwam erachter dat ik vergeten was hoe te dromen. Heerlijk om weer eens bewust bezig te zijn met de vragen: Wie ben ik en wat wil ik nu eigenlijk? Het mooiste dat ik er aan over heb gehouden, is dat ik er achter ben gekomen dat mijn privé situatie helemaal goed zit. Door de sleur van de dag was ik me niet meer bewust hoe speciaal het eigenlijk is. Ik wil Marcel echt bedanken voor twee inspirerende middagen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Tyr Boxing

Vlambloem 117

3068 JG Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen