€ 16,14

K.N.S.R.B.-dag: Argo Farmer Challenge

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Wageningsche Studenten Roeivereniging Argo

59 Grebbedijk

6702 PB Wageningen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De dagen worden langer, de dagen worden warmer. De zomer komt eraan en er zijn nog een paar wedstrijden te varen. Er wordt elke dag hard getraind in het krachthonk, maar ook veelal op het water om op de wedstrijden te laten zien we de snelste zullen zijn.

Maar dan op een gegeven moment, wanneer je dacht nog een keer te kunnen blikken, dacht nog een keer die andere boot in te kunnen halen, dacht nog een keer die leuke dame/heer op de kant te imponeren, dacht nog een keer te laten zien hoe die race dan toch gevaren moet worden, zit het erop. Het is klaar: het seizoen is ten einde.

De geest verlangde hiernaar. Laveloos kan er van de geneugten van het leven genoten worden. De lege kratten bier stapelen zich op, de frituur staat weer aan en er mogen dingen gedaan worden die de maanden ervoor ten strengste verboden waren. Maar het lichaam is nog niet klaar. Dat staat op scherp, helemaal opgepompt door de vele trainingen ervoor.

De W.S.R. combineert wat lichaam en geest willen. 105 jaar vaart onze vloot op de Rijn, 105 jaar Wageningsch studentenroeien. Graag willen we dit met de rest van de K.N.S.R.B.-verenigingen vieren en bent u van harte uitgenodigd op dinsdag 10 juli in ons Bootenhuis op de Grebbedijk 59.

Op deze dag zal er iets moois opleven na jaren van afwezigheid, al even terug op de Bosbaan bij de Lustrumwedstrijden, maar nu in het groots: De Argo Farmer Challenge! Boomstam werpen, trekkertrekken en nog veel meer! Versla eindelijk de ploeg die je op het water te snel af was, zoek uit wie dan toch de bootvulling van je ploeg was. Een hele middag vol boerengames.

Natuurlijk zal er voor eten gezorgd worden en gaan de voetjes van de vloer op zomerse deuntjes.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Wageningsche Studenten Roeivereniging Argo

59 Grebbedijk

6702 PB Wageningen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen