€ 15,40

Knuffelworkshop - Try Out 28 februari 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Dennenmarken, your wellness center

46 Elmpterweg

6042 KL Roermond

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Waarom een knuffelworkshop?
- Je gaat verbinden met jezelf, en vanuit daar verbinden met anderen
- Knuffelen, aanraking, consent, meditatie, bewegen, ademhalingstechnieken
- Geen ervaring vereist

Een knuffelworkshop is een gestructureerde workshop die gericht is op liefdevolle aanraking. Dat doen we door oefeningen die gericht zijn op contact maken met jezelf en met anderen. We beginnen voorzichtig, zonder elkaar aan te raken, en bouwen de intensiteit langzaam op, zodat iedereen mee kan komen en het voor niemand te snel gaat. We starten altijd met een moment om tot onszelf te komen en alle drukte en stress van het dagelijks leven los te laten. Vanuit daar gaan we via oefeningen contact maken met onszelf en met anderen. Bijvoorbeeld door om beurten elkaars handen te strelen. De oefeningen zijn soms speels, soms heel intens, maar altijd vanuit liefde. Als je iets niet wil doen dan hoeft dat niet. De oefeningen die we doen zijn heel divers en wisselen per keer.

Deze workshop is voor zowel ervaren als beginnende knuffelaars. Vooral als je je angstig of onzeker voelt over het verbinden met andere mensen - dan is dit voor jou. Maar ook als je wilt opladen en genieten van een avond met overvloedige knuffels, ben je van harte welkom!

De avond is gericht op liefdevolle aandacht en aanraking. We blijven deze avonden weg bij seksualiteit. Niet omdat seksualiteit iets verkeerds is, maar om te ervaren hoe fijn knuffelen is wanneer er geen einddoel of focus is.

Praktische informatie:
De workshop begint om om 19:30 en zal eindigen rond 21:30. De deur gaat open om 19:00. Als de workshop start zal de deur op slot gaan. Je bent van harte welkom om al eerder te komen, landen en een kop thee te drinken en al mooie mensen te ontmoeten. Kijk op www.9292ov.nl voor openbaar vervoer.

Locatie: de yoga ruimte van Dennenmarken - Elmpterweg 46 6042 KL te Roermond

Je geeft je op door het kopen van een ticket. Het is dus ook NIET nodig om het ticket uit te printen. Ik stel het enorm op prijs als je je ook aanmeldt op het Facebook evenement.

Belangrijke informatie:
We zullen een veilige ruimte creëren met richtlijnen die aan het begin van de workshop besproken worden.
Iedereen is welkom. Dit betekent dat er mogelijk een disbalans in geslacht in de groep is. Je werkt met wie je wilt werken; we stimuleren genderfobie niet (wat betekent dat we je niet actief zullen koppelen aan mensen van je gewenste geslacht).
Wanneer je respectloos bent, grenzen overschrijdt of ander gedrag vertoont dat de veiligheid van de groep beïnvloedt, kunnen wij je vragen de workshop te verlaten.
Je bent verantwoordelijk voor je eigen welzijn. Dit betekent dat je ten alle tijde je grenzen kunt uiten. We zullen je nooit dwingen om iets te doen.
- Draag comfortabele kleding waarin je je zich goed voelt, bv.. pyjama's, yogabroeken, etc. Schoenen zijn niet toegestaan ​​in ruimte.

Ik ben IN OPLEIDING bij Knuffelworkshops Nederland en België / Cuddle Workshops International. De facilitators aangesloten bij deze organisaties hebben een opleiding gehad en staan onder en supervisie om de continue, hoge kwaliteit van onze workshops te behouden. In al onze workshops gelden dezelfde spelregels. Mocht je een klacht of opmerking hebben, dan kun je die (desgewenst anoniem) indienen via de website: www.knuffelworkshops.nl.

Deze workshop wordt gefilmd voor mijn opleiding tot knuffelworkshop facilitator. De beelden zullen door mij en mijn docent Wilrieke Sophie bekeken worden voor feedback. Hierna worden ze verwijderd. Omdat ik in opleiding ben zijn de tickets €15,- ipv €25,-

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Dennenmarken, your wellness center

46 Elmpterweg

6042 KL Roermond

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen