Gratis

KNX Netwerkbijeenkomst over KNX Community en Light+Building

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Inn Style

53 Herenweg

3602 AN Maarssen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

KNX Community en Light+Building staan centraal op KNX-bijeenkomst

Op dinsdag 19 juni organiseert KNX Nederland een netwerkbijeenkomst bij InnStyle in Maarssen. Tijdens deze middag staan alle presentaties en interactieve sessies in het teken van nieuwe ontwikkelingen. Het KNX-bestuur en de Marketing Commissie brengen die middag nieuws over de KNX Community, waaraan momenteel hard wordt gewerkt. Daarnaast hebben we drie key-notes waarin de trends en ontwikkelingen van Smart Buildings aan de orde komen. Maar ook welke kennis en vaardigheden je moet hebben als moderne projectmanager. Daarnaast is er een presentatie over de internationale uitrol van KNX Secure. We sluiten de middag af met KNX-fabrikanten die hun noviteiten presenteren die zij op Light+Building hebben gelanceerd. En natuurlijk is er veel gelegenheid voor netwerken en als kers op de taart kun je golfballen afslaan.

Op 19 juni presenteert de Marketing Commissie de richting waarin het platform zich ontwikkelt. Het betekent dat we laten zien welke functionaliteiten het platform krijgt en hoe de verschillende deelnemers op het platform straks met elkaar kunnen communiceren. Vanzelfsprekend kunnen de KNX Professionals dan op de eerste opzet reageren, zodat we opmerkingen en aanvullingen nog in de ontwikkeling kunnen meenemen.

De KNX Netwerkbijeenkomst begint overigens met een inleiding van meerdere experts die de huidige trends en ontwikkelingen op het gebied van Smart Buildings uit de doeken doen. Het inhoudelijke programma besluiten we met een interactieve sessie met de KNX-fabrikanten, die allemaal hun recent, op Light+Building gelanceerde KNX-noviteiten kunnen presenteren.

Onder het genot van een borrel en hapjes loopt u als bezoeker langs de kraampjes waar de fabrikanten hun ‘waren’ uitstallen. Daarna sluiten we de middag af met het afslaan van wat golfballen en een gezellige BBQ op het -hopelijk zonnige- terras van InnStyle.

BEKIJK HIER HET ACTUELE PROGRAMMA


Schrijf snel in, het aantal toegangskaarten is beperkt!


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Inn Style

53 Herenweg

3602 AN Maarssen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen