€ 468

Koffie op locatie Amsterdam 2017

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amsterdam

Weesperstraat 61

1018 VN Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het concept ‘’Koffie op Locatie Amsterdam’’ is niet alleen ontstaan vanuit onze pure liefde voor koffie, natuurlijk zit er ook een verhaal achter. Koffie wordt door bijna iedere Nederlander boven de achttien jaar gedronken en iedereen heeft hier zo zijn redenen voor. De één drinkt koffie puur voor de smaak, een ander drinkt het om er een opkikker van te krijgen en weer een ander kan niet eens opstaan zonder een bakje koffie te drinken. Vanuit de behoefte om ons meer te verdiepen in de (on)werkelijke wereld van dit bakje koffie, is het concept van Koffie op Locatie Amsterdam ontstaan.

In onze optiek is ieder bakje koffie anders. De sfeer die bij koffie hoort is echter altijd ‘’knus en gezellig’’. Dit blijkt ook uit onderzoek naar hoe men tegen koffie aankijkt en op welke manier deze het liefst gedronken wordt. Bij deze vraag had eigenlijk niemand het over de smaak, maar meer over de sfeer waarin dit gebeurde. ‘’In de vroege morgen, op een zonnig terrasje in het buitenland’’ of ‘’in een gezellig knus koffiehuisje’’.

De sfeer die hierachter zit, maar ook zeker de kwaliteit van onze koffie, zijn de speerpunten achter ons concept. Onze koffiebar kan bij iedereen worden ingezet die in een ‘’gezellige sfeer’’ een bakje koffie wil drinken. Wij leveren de bar op locatie en willen onze passie, kennis en eigen producten graag met een zo groot mogelijk publiek delen. Een mobiele koffiebar huren kan dan ook door iedereen, met verschillende doeleinden, gedaan worden. Denk hierbij aan (bedrijfs)feesten, bruiloften, maar ook als u gewoon interesse en behoefte heeft aan een heerlijke bak koffie. Van evenement tot verjaardag, van bruiloft tot een beurs. Wij zullen ervoor zorgen dat uw gasten (en uzelf) onbeperkt kunnen genieten van onze zelfgemaakte koffie.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Amsterdam

Weesperstraat 61

1018 VN Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen