€ 10

Koken met Lef (en zonder recept)

Venster Acties en details

€ 10

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Koken moet je doen. Dat leer je niet door een recept te volgen. In de cursus 'koken met lef', leer je koken zonder recept.

Over dit evenement

Koken moet je doen. Dat leer je niet door een recept te volgen. Want wat nou als je net dat ene ingrediënt niet kunt vinden. Of je opgescheept zit met een enorme hoeveelheid, ik noem maar wat, rode biet - het leek zo leuk, zo'n abonnement bij de bio boer of Herenboeren, maar wat moet je ermee-. Je hebt toch geen tijd om eindeloos recepten te scrollen of stad en land af te zoeken naar dat ene ingrediënt? De lol gaat er snel af zo. En uiteindelijk komt het erop neer dat je elke dag zo ongeveer dezelfde recepten gebruikt (en je die mooie groenten kunt weggooien).

Wat zonde

Hoe zou het zijn als je weet hoe je dat ene ingrediënt kunt vervangen door iets wat je wel in huis hebt. Je makkelijk en snel een goede maaltijd op tafel zet zonder eindeloos recepten te scrollen. Je meer avontuur op je bord hebt en je niet je hoofd hoeft te breken over wat je nu weer moet eten?


		Afbeelding van Koken met Lef (en zonder recept)

Deze workshop is een introductie op de cursus 'koken met lef (en zonder recept). Je leert hoe snel en makkelijk een goede maaltijd op tafel zet met groenten van het seizoen, een greep uit je voorraadkast en een aantal basisrecepten.

Ideaal voor mensen met een abonnement bij de bioboer, een moestuin of iedereen die graag wat variatie op zijn bord heeft maar niet eindeloos recepten wil doorspitten.

De workshop is los te volgen. Degene die meer willen leren, kunnen daarna de wat uitgebreidere cursus volgen om echt te leren koken met lef.

En oh ja, we gaan natuurlijk ook zelf aan de slag, vanuit je eigen keuken. Want koken met je doen. Je ontvangt vooraf een link om je aan te melden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Organisator K.eetmee

Organisator van Koken met Lef (en zonder recept)

Kijk op keetmee.nl voor Inspiratie – recepten – praktische tips – workshops en de incidentele eco-rant over makkelijke maaltijden, verrassend vegetarisch, lekker lokaal, biologische boeren, vitale voeding, minder meuk, (geen) voedsel verspillen, goede gezondheid, duurzaam doen en wel-zijn als winst.

GOEDE VOEDING op alle fronten: je lijf, lokale (bio)boer, de dieren, de aarde en je humeur!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen