Gratis

Kom bij ons langs op 'Wereldreis door eigen stad'

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Blavatskyhuis

De Ruijterstraat 74

Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Loop gedurende deze middag vrij bij ons binnen. Wij vertellen u alles over het wie, wat en hoe van theosofie. U wordt uitgedaagd op onderzoek te gaan en zelf antwoorden te vinden op levensvragen. Kom naar een presentatie, bezoek de bibliotheek en ga met elkaar in gesprek tijdens het drinken van een kopje thee of koffie.

Blavatskyhuis
De Ruijterstraat 74
Den Haag

Vrij toegang | Voor kinderen is er een tekenhoek


De Wereldreis door eigen stad 2018 wordt georganiseerd in het kader van de internationale dag tegen racisme en discriminatie. Door nieuwsgierig te zijn en elkaar te leren kennen, kunnen we onze vooroordelen wegnemen en discriminatie voorkomen.

De diversiteit van Den Haag ontdek je door op Wereldreis door eigen stad te gaan. Haagse culturele en religieuze instellingen, wijk- en belangenorganisaties en (maatschappelijk) ondernemers openen gastvrij hun deuren. Met een eigen programma vol leuke en boeiende activiteiten laten zij u zien waarvoor ze zich met passie en overtuiging inzetten.

Bekijk alle deelnemers en het programma op de website van de gemeente Den Haag:

https://www.denhaag.nl/nl/in-de-stad/vrije-tijd-en-recreatie/wereldreis-door-eigen-stad.htm

#theosofie #theosofia #filosofie #denhaag #wereldreisineigenstad #blavatskyhuis #internationaledagtegenracismeendiscriminatie

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Blavatskyhuis

De Ruijterstraat 74

Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen