Gratis

Meerdere data

Kom Tai Chi by Lely Oei ervaren!

Venster Acties en details

Gratis
Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Raam 20

20 Raam

Raam 20, gymzaal Jan Vermeerschool

2611 LT Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Wilt u inzicht in uw lichaam en geest, ontspannen én energie krijgen? Ervaar de weldaad van Tai Chi door een Chinese/Nederlandse meester.

Over dit evenement

  • Voel jij dat het tijd is om in beweging te komen?
  • Tijd om balans te vinden tussen lichaam en geest?
  • Tijd om bewust voor je lichaam te gaan zorgen?
  • Tijd om in jezelf te steken en energie daarvan te krijgen?

Kom dan  een proefles Tai Chi volgen, en ervaar wat deze eeuwenoude Chinese beweegkunst, die door miljoenen Chinezen wordt beoefend jou kan brengen.

Na deze kennismaking voelt u zich ontspannen en energiek, en weet u wat Tai Chi gegeven door Lely Oei, u te bieden heeft. Bovenal krijg je een goede indruk van hoe je (onbewust) met je lichaam omgaat, en hoe goed of slecht u in uw vel zit.

Wat anderen vonden van de open les:

- "Het is supergoed voor je lichaam en je leert veel! Daarbij is het rustgevend, en het geeft je energie".

- "Fijn om te Doen & Ervaren!"

OPEN LES LOCATIES

Open Les locaties:

Gymzaal Jan Vermeerschool, Raam 20. Als je het schoolplein op loopt, loop je links langs de school, naar het einde van het schoolplein. Daar is een paarse deur, die toegang geeft tot de kleedkamers van de gymzaal.

Proefles volgen bij VAK-Delft, Vesteplein 100 maandag 6 september om 10.30, neem contact op of er plaats is. info@taichidelft.nl

Bekend met Tai Chi? Dan kunt u ook een proefles volgen in de gevorderden groepen, om 9.30 of 17u op maandag. Graag even contact opnemen via info@taichidelft.nl.

Praktische informatie

Wat is fijn om te dragen?

Het fijnste is om makkelijk zittende (sport)kleding te dragen, en schoenen met soepele zolen. Een flesje water voor de dorst is fijn om mee te nemen. 

Meld u nu aan!

Er is beperkt plaats. Druk op de ticketlink om u aan te melden.

Komen de beschikbare data u niet uit? U kunt altijd een proefles aanvragen! Stuur een mail naar: info@taichidelft.nl of bel Lely 0624763160.

Delen met vrienden

Locatie

Raam 20

20 Raam

Raam 20, gymzaal Jan Vermeerschool

2611 LT Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Tai Chi Delft, Tai Chi & Qigong by Lely Oei

Organisator van Kom Tai Chi by Lely Oei ervaren!

Tai Chi Delft biedt verschillende lessen Tai Chi & Qigong geschikt voor alle leeftijden en mensen met en zonder beperkingen. De bewegingsleren worden benaderd vanuit de oorspronkelijke Chinese bronnen: gevechts­kunst en gezondheid. Centraal staan bewustwording en vitaliteit. Het effect zal voelbaar zijn in je dagelijks leven en de balans tussen lichaam en geest op een unieke manier verrijken. Tai Chi Delft leert u de dagelijkse hectiek met oosterse meditatie tegemoet te treden.

Oprichter van Tai Chi Delft is Lely Oei, door haar Chinees, Indonesische afkomst, is zij in staat oosterse wijsheid naar onze dagelijkse praktijk te vertalen. Door haar persoonlijke ervaring met reuma, en als gecertificeerd participatiecoach chronisch zieken, is zij een expert geworden in het ontwikkelen van lichaamsbewustzijn.

Meer info op www.taichidelft.nl en www.lelyoei.nl

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen