Komt een vrouw bij de h@cker (Snel geleerd, slim online) ' 20 oktober 2022

Venster Acties

Komt een vrouw bij de h@cker (Snel geleerd, slim online) ' 20 oktober 2022

Laagdrempelige en interessante sessie met schrijver Maria Genova over de nieuwste trucs van hackers waar de meeste mensen intrappen

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Heiloo 250 Westerweg 1852 AR Heiloo Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Geen refunds

Over dit evenement

Komt een vrouw bij de h@cker

(Snel geleerd, slim online)

Op donderdag 20 oktober geeft schrijver Maria Genova, bekend van onder meer de bestseller ‘Komt een vrouw bij de h@cker', een interactieve presentatie in Bibliotheek Heiloo.

Vorig jaar werden meer dan twee miljoen Nederlanders slachtoffer van hackers en online oplichters. Vrijwel niemand herkent alle vormen van fraude. Hoe kun je voorkomen dat het jou persoonlijk overkomt? Tijdens een laagdrempelige en interessante sessie vertelt schrijver Maria Genova over de nieuwste trucs van hackers waar de meeste mensen in trappen.

De sessie is interactief, met veel voorbeelden uit de praktijk en er komen veel vragen aan bod. Hoe onthoud je bijvoorbeeld tientallen verschillende wachtwoorden? Trap je in een vals Whatsapp-bericht? Hoe herken je de betere nep mails? Sturen hackers ook fysieke brieven? Kan een wifi-deurbel of een beveiligingscamera toegang geven tot alles op je laptop? Hoe herken je een kwaadaardige app? Hoe kun je zien dat een QR-code niet van de bank is, maar van een hacker?

Maria Genova (www.mariagenova.nl) neemt je ook kort mee naar de digitale toekomst. Je kunt een prijs winnen als je haar wachtwoord raadt of interessante vragen stelt.

* Wordt u lid van Bibliotheek Heiloo? Dan ontvangt u een gratis toegangskaart. Wij ontvangen u graag bij de servicebalie van de bibliotheek.

€ 7,50