Gratis

Koningsspelen 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Deventer

Deventer

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

KONINGSSPELEN

De Koningsspelen is een jaarlijks terugkerend evenement dat in april wordt gevierd. Dit jaar zijn de Koningsspelen op vrijdag 17 april 2020. Tijdens de Koningsspelen in de gemeente Deventer kun je kennismaken met diverse sporten en sportverenigingen, zoals bootcamp, roeien, golf en korfbal. Kortom, het wordt weer één groot sportief feest!

Algemene informatie

Alle basisscholen in de gemeente Deventer krijgen in de eerste week van februari een digitale uitnodiging om deel te nemen aan de Koningsspelen 2020. Samen met sportverenigingen is ook dit jaar weer een gaaf programma samengesteld dat aansluitend op het Koningsspelen ontbijt wordt georganiseerd. Dit jaar doen er maar liefst 39 sportverenigingen mee op 15 verschillende locaties!

Koningsspelen ontbijt

Elke school kan meedoen aan het Koningsspelen ontbijt. Hiervoor kun je je opgeven via de landelijke organisatie. Dit gaat NIET via Sportbedrijf Deventer. Elke school heeft hierover een e-mail ontvangen van de landelijke organisatie. Mocht u deze e-mail niet hebben ontvangen, klik dan hier.

U krijgt vouchers op school van de Jumbo vestiging bij u in de buurt.

Let op: Inschrijven voor het Koningsspelen ontbijt kan tot vrijdag 1 maart 2020.


Groep 1 t/m 4

Voor leerlingen uit de groepen 1 t/m 4 zijn er leskaarten met leuke spellen beschikbaar die u op het schoolplein uit kunt voeren. Om gebruik te maken van deze leskaarten hoeft u zich niet in te schrijven. Elke school in de gemeente Deventer ontvangt deze leskaarten digitaal in de week van 25 maart op het algemene e-mailadres van de school dat bij ons bekend is. Wilt u als groepdocent de e-mail over leskaarten apart ontvangen? Stuur dan even een e-mail naar Paul Vlaskamp (zie onder voor contactgegevens).


Groep 5 t/m 8

Leerlingen uit de groepen 5 t/m 8 maken tijdens de Koningsspelen kennis met verschillende sporten en sportverenigingen die in de gemeente Deventer beoefend kunnen worden. Inschrijven hiervoor kan middels het digitale inschrijfformulier. Net als vorig jaar gaat het inschrijven volgens een VOL = VOL principe. Let er op dat u zich op tijd inschrijft!

De groepen 5 t/m 8 zijn van harte welkom op verschillende locaties in de gemeente Deventer. Het volledige programma voor deze groepen is te vinden op onze website. Anders dan voorgaande jaren gaat het inschrijven dit jaar volgens het VOL = VOL principe. Dat betekent dat u op tijd moet inschrijven. Inschrijven kan op woensdag 13 februari vanaf 15.00 uur op deze website.

Let bij het inschrijven op de volgende zaken:

  • Vol = vol!
  • Inschrijven gaat per klas!
  • Staat de locatie niet meer in het inschrijfformulier? Dan is deze locatie vol!
  • Je krijgt na inschrijving een duplicaat van de inschrijving. Vervolgens krijg je van ons een persoonlijke bevestiging via de e-mail.
  • Inschrijven kan t/m 15 maart 2020
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Deventer

Deventer

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen