Gratis

Koninkrijk van Kracht conferentie

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stadslaan 10

10 Stadslaan

8651 AD IJlst

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De wereld draait door en wacht met reikhalzend verlangen op het openbaar worden van de Zonen Gods. Paulus zegt zelf dat het Koninkrijk van God niet alleen bestaat in woorden maar in kracht. In Marcus 16:18 worden een aantal kenmerken genoemd waaraan je gelovigen zult herkennen: In Mijn naam zullen ze op zieken de handen leggen, boze geesten uitdrijven en in nieuwe tongen spreken.

Heb jij er ook genoeg van dat zo weinig van het Koninkrijk van God gezien wordt in jouw leven en jouw omgeving? Wil jij je passie terug? Geloof je dat Gods Koninkrijk niet alleen van woorden is, maar ook de demonstratie van Gods kracht?

Dan is deze conferentie voor jou! De kerk van Jezus is die kracht kwijtgeraakt, maar mag die opnieuw ontvangen. Laten we terugnemen wat geroofd is. Wees niet tevreden met middelmatigheid. Rob van Zon en Anthon van der Laak zullen vanuit hun ervaring spreken en demonstreren hoe de persoon, kracht en gaven van de Heilige Geest werken. Leer tijdens de 2-daagse conferentie de gaven van de Geest te gebruiken op een gezonde Bijbelse manier.

  • De gehele conferentie bijwonen is aanbevolen!
  • Deze conferentie is op collecte basis.
  • Ticket (verplicht) via eventbrite
  • Meer info: info@kingdomministries.nl
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Stadslaan 10

10 Stadslaan

8651 AD IJlst

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen