Uitverkocht

Kookworkshop Babyhapjes maken

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Kookworkshop Babyhapjes maken

Ben je op dit moment zwanger, of heb je een baby die (binnenkort) de stap mag maken naar de eerste hapjes? Wil je je baby de beste start geven, maar heb je eigenlijk geen idee wat het beste is en hoe je dit moet aanpakken? Of zie je juist op tegen het zelf maken van de babyhapjes? Tijdens de kookworkshop babyhapjes laten we je zien hoe makkelijk en leuk het kan zijn én helpen we je op weg!


Wist je dat de de basis die je je baby qua smaken aanbiedt, voor een heel groot gedeelde het eetpatroon van je kind op latere leeftijd bepaalt? Tijdens deze workshop gegeven door PureGeneraties geven we je achtergrondinformatie over de te nemen stappen van borst/flesvoeding naar hapjes. We delen onze kennis met jou en geven aan wat (naar ons inzicht) essentieel is en waarom dat zo is. En we gaan samen met jullie aan de slag om daadwerkelijk de eerste hapjes (passend bij de leeftijd van jouw baby) ter plekke te maken! De hapjes zijn allemaal geschikt om in te vriezen.

Je gaat naar huis met heel veel nieuwe kennis, een voorraad babyhapjes én een goed gevulde goodybag!

De details

Wanneer: Dinsdag avond 19 juni
Tijd: 19.30-22.00
Waar: Happy Workspace, Javastraat 123, Enschede
Kosten: 29,95

Handig om te weten: Je neemt zelf je staafmixer en bakjes om je hapjes in te bewaren (tip: ijsblokjesvormpjes zijn daar erg handig voor, zodat je blokjes kan uithalen naar behoefte). Uiteraard mag je al je vragen omtrent babyvoeding stellen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen