€ 5

Kooroptreden van Kids With Attitude (16:30)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Oude Gemaal

Huigendijk 17

1703 RG Heerhugowaard

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Speciaal kooroptreden van deze Kindertheaterschool als afsluiting van hun Kerst tournee langs verzorgingstehuizen in de regio

Over dit evenement

Op 21 december zal deze Kindertheaterschool twee optredens geven in het Oude Gemaal. Het belooft een sfeervol KOOR OPTREDEN te worden met prettige musical luister liedjes en enkele kerstnummers. Speciaal voor de ouderen is een negen minuten durende Liedjes van Toen medley gemaakt die de kinderen in solo's en in koor zullen zingen. Onder andere: Banjo Boy, Viva Espagna, Mamma, Que sera sera en Kom van dat dak af komen voorbij. Een feest der herkenning voor iedereen die de jaren 50 en 60 bewust heeft meegemaakt! De jongens en meisjes in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar uit de regio hopen het publiek op 21 december een geweldig fijn nostalgisch optreden te kunnen geven! Na de pauze zullen de docenten van Kids with Attitude enkele nostalgische liedjes ten gehore brengen waaronder Het Dorp van Wim Sonneveld. Dit optreden is de afsluiter van de Kerst tournee die Kids with Attitude deze kerstperiode langs de verschillende verzorgingstehuizen uit de regio zal brengen. De kinderen vinden het een eer om voor de ouderen op te treden en liedjes uit hun tijd te mogen zingen!

ACHTERGROND INFORMATIE

Kindertheaterschool Kids with Attitude laat jongens en meisjes uit Heerhugowaard en omstreken al bijna 25 jaar stralen als een ster.

De avondvullende musicals die ze jaarlijks in het theater brengen zijn altijd een succes. De kindercast wordt in alle voorstellingen versterkt door een ervaren volwassen cast uit verschillende musical verenigingen, waaronder Brassica Musicals, in de volwassen rollen. Zo blijft het stuk geloofwaardig en leren de kinderen veel van de volwassen gast acteurs.

Kids with Attitude was het eerste gezelschap dat naast de officiele tournee de musical Kruimeltje in het theater bracht. Ook hadden ze de Europese première van de musical My Son Pinocchio Jr. De eerste, door de erven Annie M.G. Schmidt, goedgekeurde, Abeltje musical staat ook op hun naam. Thans werkt het team achter deze kindertheaterschool aan hun tweede volledig zelf geschreven en gecomponeerde musical Het Avontuur van Oliver Twist naar Charles Dickens die op 13 en 14 juni 2020 in theater de Beun, Heiloo te zien zal zijn.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Oude Gemaal

Huigendijk 17

1703 RG Heerhugowaard

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen