KOPSke koffie met een juridisch thema
Gratis
KOPSke koffie met een juridisch thema

KOPSke koffie met een juridisch thema

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

Stichting Het Baken

Slagveld 99

3332 BN Zwijndrecht

Netherlands

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

KOPSke koffie is een maandelijkse lotgenotencontactavond voor ouders die na een scheiding (vrijwel) geen contact meer hebben met hun kinderen.

KOPSke koffietijd zorgt voor een luisterend oor. Je ontmoet lotgenoten en kunt ervaringen uitwisselen. Niets moet, maar je zult ervaren hoe fijn het is om (h)erkenning te krijgen voor jouw problemen. Behoefte aan meer kennis? Met regelmaat zorgen wij voor afwisselende en leerzame lezingen van deskundigen.

KOPSke koffie 02 november:
19.00 – 19.30 uur
KOPSke koffietijd, ontmoet lotgenoten en deel ervaringen
19.30 – 21.30 uur
Thema: Voor de bijeenkomst van 03 november zal Advocaat Roosmarijn van Leur het thema verzorgen. Zodra hierover meer bekend is zal dit vermeld worden.
21.30 – 22.00 uur
Napraten

Vragen?
Met vragen over ouderverstoting of jeugdzorg kun je tijdens deze koffiebijeenkomsten terecht. Er is altijd iemand van Stichting KOPS aanwezig om jou te woord te staan. Weten wij het antwoord niet direct? Wij hebben een team van professionals achter ons staan die ons aan de antwoorden helpen. Jouw vragen kunnen wij meenemen in workshops en op onze website/social media (uiteraard anoniem). En zo helpen wij niet alleen jou, maar ook alle andere lotgenoten en professionals.

Kom langs!
Zit jij met vragen of wil jij meer weten over het (gemis van) contact met je kinderen na een scheiding? Wil jij jouw verhaal kwijt? Horen hoe andere lotgenoten het ervaren?
KOPSke koffietijd en de lezing kost jou niets. Voor het kopje koffie (of ander drankje) moet je wel betalen.

Stichting KOPS is een non-profit organisatie die volledig draait op vrijwilligers. Echter, om al onze doelstellingen te kunnen behalen hebben wij geld nodig. Wil jij ook andere ouders helpen? Steun ons dan met een vrijwillige bijdrage in onze KOPSke geldbus tijdens de bijeenkomst.

Wij zien jou graag op woensdag 02 november.

Stichting KOPS dankt Stichting Het Baken voor het beschikbaar stellen van hun locatie!

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

Stichting Het Baken

Slagveld 99

3332 BN Zwijndrecht

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen