Gratis

Krijg je het al warm van klimaatstress?

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Energiezuiniger leven maar wel met meer woon/werkplezier. Klimaatprutser Gwen Jansen geeft praktische tips & tools!

Over dit evenement

Verduurzamen, de energietransitie, klimaatverandering… We maken ons zorgen. We voelen ons schuldig en weten vaak niet hoe we positief kunnen bijdragen. Gwen Jansen ging op zoek naar praktische oplossingen voor in en om haar huis. Met de belangrijke voorwaarde: het moest niet te veel kosten.

Denken in mogelijkheden

Ze paste veel trucs toe. Van verwarmde kussens i.p.v. terrasverwarmers, ecopads voor langer vers fruit, tot ventilatoren onder de verwarming. Zo daalde elke maand haar energierekening. En nu noemt Gwen zichzelf een klimaatprutser en roept ze iedereen op dit ook te worden. Laat dit event jouw startpunt zijn en denk ook in mogelijkheden!

Duurzame mobiliteit

Tijdens dit event geeft Gwen je allemaal praktische voorbeelden. Zodat jij in je bedrijf, huis of werkplek direct aan de slag kan. Voor Gwen is de volgende stap ‘mobiliteit’, hier zijn ook nog mooie praktische stappen te maken. Haar eerste verkenning op dit onderwerp zal ze met ons delen. Wist je bijvoorbeeld dat het beter is voor het klimaat om je auto door de wasstraat te halen dan voor de deur te wassen? Misschien heb jij ook nog wel tips voor ons.

Maatschappelijke impact

Minder energieverbruik betekent minder kosten maar is ook beter voor het milieu. Met deze praktische tips bespaar je én boek je winst qua woon/werkcomfort. Voor jou, je leefomgeving en de toekomstige generaties.

Wie is Gwen?

Een klimaatprutser met een missie, zo noemt Gwen Jansen zichzelf. Enthousiast en vol passie zet ze zichzelf elke dag in om de wereld een stukje schoner te maken. Daarnaast is ze film- en documentairemaker, TV producent (Green Make Over) en voorzitter van de stichting Utrecht 4 Global Goals en wordt ze regelmatig gevraagd als dagvoorzitter of talkshowhost. En ze is een lieve moeder van haar 2 dochters.

Praktisch

  • Donderdag 10 juni
  • 15.00-16.00 uur
  • Gratis & voor iedereen

Wil je praktische en betaalbare tips om te verduurzamen, zonder in te leveren op gemak? Meld je gelijk aan!


		Afbeelding van Krijg je het al warm van klimaatstress?
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen