Verkoop beëindigd

Krijg Klanten met je Website

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Onder de Toren

A. Hofmanweg 1a

2031 BH Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Voor Resultaten Waar Je Nooit Van Had Kunnen Dromen!

  • Ben Jij Die Ambitieuze Ondernemer En Wil Jij Snel Meer Klanten?
  • Heb jij een website?
  • Maar wordt deze zelden bezocht?
  • Levert helaas geen klanten op?
  • Worstel je continue met je teksten?

Sowieso zou je graag meer klanten willen. Betere resultaten willen halen, zowel persoonlijk als zakelijk. Moeitelozer ondernemen. Maar je hebt geen idee hoe je dat moet doen?

Dan vertel ik het je. Heel simpel. Door middel van mijn Training Krijg klanten met je Website. Want ik heb namelijk verschillende websites die mij heel veel klanten opleveren. En ik vertel je precies wat jij moet doen om dat ook te bereiken.

Herken jij je hier in?

Jij wil genieten van het ondernemer zijn. Een continue stroom aan klanten krijgen. Fantastische resultaten halen. Je wil een bijdrage leveren aan de groei van je klanten en de wereld daarmee een stukje mooier maken. Je wil je website gebruiken om dit te realiseren.

Maar hoe doe je dat? Wat is de juiste strategie om mensen naar je site te trekken. Je weet het niet. Laat staan hoe je verkoopt door middel van je website.

Je bent eindeloos bezig met de juiste teksten. Steeds weer opnieuw beginnen, want je twijfelt continue. Is het wel goed genoeg? Slaat dit wel aan bij mijn doelgroep?

Je weet ook niet hoe je jezelf of je aanbod presenteert op je website.

Je hebt eigenlijk ook geen verstand van techniek. Of is dat een excuus wat je gebruikt, om jezelf niet te hoeven laten zien..

Ik vertel je exact welke stappen nodig zijn om klanten te krijgen met je website.

Ooit had ik een prachtige en hele dure website in de lucht die niets opleverde. Geen bezoekers, geen mailadressen, geen klanten. Toen ik leerde hoe ik een website moest maken die mij klanten oplevert, heb ik deze uit de lucht gehaald en dat gaf me ruimte voor mijn huidige website: www.succesmetjebedrijf.nl. Dat was halverwege 2014.

Een website als klantmagneet.

Deze website heeft me tot nu toe duizenden nieuwe potentie klanten op mijn mailinglijst opgeleverd en meer dan honderdvijftig betalende klanten. Deze website kost maar een fractie van de tijd, de energie en het geld van mijn eerste website, maar hij doet waar ik hem voor nodig heb. Het is een belangrijk stuk gereedschap, namelijk een klantmagneet.

Een website die dromen waar maakt.

De resultaten van mijn bedrijf zijn beter dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Zonder mijn website was dat niet gelukt. Mijn website heeft mij hier bij geholpen. Het ondersteunt mij dagelijks in mijn groei als ondernemer.

Wil jij ook die mooie resultaten halen?

Dan is deze training Krijg Klanten met je Website voor jou.

Dit is wat je krijgt!

Met gemak je teksten schrijven. Het schrijven is zo eenvoudig. Echt, in 2 dagen tijd zijn al je teksten klaar. Ik leer je hoe je makkelijk en snel schrijft. Hier heb je voor je hele leven wat aan. En belangrijker nog, ik leer je ook hoe je teksten schrijft die werkelijke gelezen worden door je bezoeker.

Simpel en doeltreffend indelen. Je website hoeft niet mooi te zijn. Je website moet vooral functioneel zijn. Klanten opleveren. Daarom hou je het simpel, zodat je klant makkelijk de juiste weg weet te vinden op je website. Ik leer je welke indeling werkt en welke functionaliteiten een must-have zijn.

Bezoekers naar je toe trekken. Verleid je bezoekers en zorg dat ze verliefd op je worden. Je website is een middel voor leuke klanten om jou te gaan ontdekken. Je website moet jou kunnen onderscheiden van al die andere aantrekkelijke websites die je potentiële bezoeker ook voor handen heeft.

Vasthouden en verkopen. Zet de bezoeker van je website in vuur en vlam. Alleen dan gaat je bezoeker je website helemaal doorspitten. En alleen dan komt je bezoeker keer op keer bij je terug om van je te kopen. Ik leer je een eenvoudige strategie die je hiervoor toepast. Het is als een simpele spelregel, als je deze eenmaal onder de knie hebt, kan je ‘m steeds weer toepassen.

Maar HOE doe je dat? Wil je echt geweldige klanten krijgen met jouw website? Dan nodig ik je uit voor de Training Krijg Klanten met je Website.

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is bedoeld voor ambitieuze ondernemers die lekker aan de bak willen met hun bedrijf. Je hebt de ambitie iets neer te willen zetten, impact te maken op jouw klanten. Je bent bereid te investeren in jouw ontwikkeling als ondernemer. In tijd, geld en energie.

Je hebt de bereidheid om te leren en te implementeren, zodat je maximaal profiteert van deze training. Ik doe er alles aan je hierin te begeleiden. Want dat is mijn drijfveer, dat jij klanten krijgt met jouw website. Maar daar moet je zelf ook voor willen gaan. Alleen dan is dit een geschikte training voor jou.

Hoe ziet de training Krijg Klanten met je Website er uit?

De training bestaat uit 2 intensieve trainingsdagen waarin je alle tools en strategieën aangereikt krijgt die nodig zijn om klanten te krijgen met je website.

Trainingsdag 1 – je e-book

Bereid je voor.. deze dag ga jij jouw e-book schrijven. Je leert de Snel Schrijf Methode en gaat deze ook direct gebruiken bij het schrijven van jouw e-book. Ik beloof je dat deze klaar is aan het einde van deze trainingsdag. Uiteraard leer ik je ook waarom dit e-book onmisbaar is voor jouw website én voor jouw bezoekers!

Trainingsdag 2 – je webteksten

Je leert de spelregels van een website die klanten oplevert. Je gaat deze direct toepassen deze trainingsdag bij het schrijven van jouw webteksten. Je gaat deze dag de teksten schrijven voor je homepagina, je salespagina en je over-mij pagina.

Praktische Zaken

Je krijgt direct na inschrijving toegang tot een besloten website waar je alle benodigde ondersteunende video’s en opdrachten vindt. Ook krijg je toegang tot de besloten Facebookgroep Krijg Klanten met je website. Hier kan je je teksten delen en feedback vragen. Je ontvangt altijd feedback en verrassende suggesties voor verbetering.

Voorafgaand aan de trainingsdagen ontvang je een uitnodiging voor de voorbereiding. Deze voorbereiding is nodig om het maximale uit de trainingsdagen te halen.

Jouw investering

Ik bied je deze training aan voor slechts 697 euro exclusief btw. Het aanbod is geldig tot 9 november 2018. Daarna is de prijs 997 euro exclusief btw.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Onder de Toren

A. Hofmanweg 1a

2031 BH Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen