Krokus Kabaal: Een huis voor Harry (2+)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheek Nieuw Waldeck

141 Rossinilaan

2551 MR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Een heerlijke familievoorstelling tijdens festival Krokus Kabaal in de voorjaarsvakantie.

Over dit evenement

Deze voorjaarsvakantie hoef je je niet te vervelen, want het leukste kinder- en kunstfestival in Den Haag komt er weer aan, Krokus Kabaal! Op 10 locaties door de hele stad kun je komen kijken, luisteren en meedoen met de leukste activiteiten. Ben je er ook bij?

Een huis voor Harry (2+)

Harry is een tevreden huiskat die graag binnen is. Het huis is groot genoeg en Harry heeft niet zo veel nodig. Maar wist je dat er maar één vlinder nodig is om dat te vergeten?!

De Toren van Geluid

De Toren van Geluid neemt de kinderen mee in dit kleine, muzikale avontuur over het grote (on)bekende. Over het uitslaan van je vleugels, en het terecht komen op je pootjes. Om te zien wat je eerder niet zag.

Datum en tijd

Maandag 24 februari, aanvang 11.00 uur

Reserveren

Toegang is gratis, maar reserveren is verplicht.

Krokus Kabaal

Krokus Kabaal staat voor vrolijke, toegankelijke, interactieve, diverse en stoere voorstellingen, films & activiteiten. Voor lage prijzen of zelfs gratis. Wij zijn er voor iedereen!

Check je eigen podium in de buurt op krokuskabaal.nl

Binnen de gemeente Den Haag wordt in 2020 een onderzoek gehouden bij culturele instellingen. Wij krijgen graag een beter inzicht in de samenstelling van ons publiek. Daarom vragen wij u om uw postcode en huisnummer (incl. eventuele toevoeging). Bijvoorbeeld: 1234AB 12C. Uiteraard gaan we vertrouwelijk met uw gegevens om. Wij gebruiken deze informatie enkel voor onderzoeksdoeleinden en zullen u dus ook geen ongevraagde reclame o.i.d. toesturen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Nieuw Waldeck

141 Rossinilaan

2551 MR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen