Kubbtoernooi Vlaardingse Viking 2023

Venster Acties

Kubbtoernooi Vlaardingse Viking 2023

Een jaarlijks kubbtoernooi voor alle leeftijden georganiseerd door Troje. Ons terrein heeft genoeg parkeerplek en een fantastische kantine!

Door Troje

Waar en wanneer

Locatie

Kubbvereniging Troje 480 Zwaluwenlaan 3136 VH Vlaardingen Netherlands

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 9 uren
  • eTicket voor mobiel

De Vlaardingse Viking is één van de grote kubbtoernooien in Nederland met deelnemers uit het hele land en zelfs daarbuiten.

In 2023 organiseert kubbvereniging Troje dit fantastische toernooi op zaterdag 10 juni. Toernooi? Eigenlijk is het meer een kubbevenement met veel live muziek en verrassingen!

Iedereen kan meedoen. Jong en oud, recreanten en pro’s. Door het speciale toernooischema speelt ieder team op zijn eigen niveau en is voor iedereen de uitdaging even groot. Je hoeft als beginnend kubber dus niet bang te zijn dat je van het veld gevaagd wordt door de pro’s. Zelfs als je nog nooit gekubbt hebt kan je gewoon meedoen aan de Vlaardingse Viking. ’s Ochtends helpen we je de eerste paar potjes op weg en je zult zien dat kubb (en vooral de sfeer er omheen) enorm leuk is.

Het toernooi sluiten we traditioneel af met een Barbaars Verbroederende BBQ en een band.

Info over de Vlaardingse Viking, de BBQ en inschrijven: www.vlaardingseviking.nl

Info over kubbvereniging Troje, trainingsavonden, en de spelregels van kubb: www.troje.nu

ROOF JIJ DE KONING?

Over de organisator

Georganiseerd door
Troje

Troje, de leukste kubbvereniging in Vlaardingen, Rotterdam en omstreken! Fanatisme onder een schuimkraag van vriendschap, respect, humor en plezier.

€ 25