€ 35,31 – € 115,39

Kumar Sanu & Anuradha Paudwal Live in Concert with Symphony Orchestra

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

RAI Amsterdam

24 Europaplein

1078 GZ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op veler verzoek zijn de kaarten van dit event nu ook te koop via Eventbrite!!! De kaarten via dit kanaal zijn niet op stoelnummer maar op VRIJEZITPLAATSEN, wilt u wel een vaste stoel app dan uw eventbrite ticket naar 0611757804 dan doen we dat binnen 10 minuten. Dit doen wij omdat 1. een deel van de tickets al zijn verkocht via ticketpoint en we niet kunnen riskeren dat stoelen 2x worden verkocht en 2. Omdat we tegemoet willen komen aan de vele verzoeken.

Greatest Hits World Tour – Nazar Ke Samne – with an exclusive Symphony orchestra from Mumbai!


Na vele uitverkochte shows in de UK komen de Melody King & Melody Queen; Kumar Sanu & Anuradha Paudwal nu ook naar Nederland met een grandioze Symphony Orchestra from Mumbai! waar ze voor het eerst samen komen optreden. Dit wordt een onvergetelijke concert dat u niet mag missen! Ook komt de dochter van Kumar Sanu, Shannon K Sanu speciaal uit Los Angeles om haar vader bij te staan tijdens deze onvergetelijke avond.

“Dit duo heeft meer dan 100 miljoen albums van (Aashiqui) de grootste Bollywood-soundtrack aller tijden verkocht!”

Kumar Sanu
Ook wel bekend als een iconische Bollywood-zanger met miljoenen fans over de hele wereld. Hij is legendarisch, omdat hij heeft gezongen in meer dan 20.000 Bollywood nummers en wereldwijd meer dan 1 miljard albums heeft verkocht.

Anuradha Paudwal
Staat bekend als één van de meest legendarische Bollywood-zangeressen. Ze kreeg van de regering van India in 2017; de Padma Shri Award; Indiaas vierde hoogste burgerlijke eer. Daarnaast is ze ook ontvanger van de National Film Award en heeft dit maar liefst vier keer gewonnen. Wat een record!

Op zaterdag 9 februari 2019 treden Kumar Sanu & Anuradha Paudwal op in de Rai Theater in Amsterdam voor hun Greatest Hits world Tour – Nazar Ke Samne. Samen zijn ze zonder twijfel een van de grootste iconen van de Bollywood-film scene en zullen ze het publiek rocken op z’n 90’s!!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

RAI Amsterdam

24 Europaplein

1078 GZ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen