Kundalini NRGY Awakening

Venster Acties

Kundalini NRGY Awakening

Kundalini NRGY is een energetische ervaring die je opnieuw verbindt met je ware essentie.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Remindyourlife 266 's-Gravenweg 2911 BJ Nieuwerkerk aan den IJssel Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

Kundalini NRGY

Het is een energetische ervaring die je opnieuw verbindt met je ware essentie. Tijdens een NRGY sessie komen we in verbinding met een veld van intelligentie energie. Het nodigt je energiesystemen uit om van binnenuit te ontwaken. Het opent deuren om een bijzondere reis van zelfontdekking te maken. Wanneer je de uitnodiging aanvaardt en door de deuren stapt, ben jij zelf degene die dit laat gebeuren. Het is JOUW energie die ontwaakt. Dit is ook de reden dat niets geforceerd kan worden. De energie zal zich alleen op een natuurlijke manier openen op een manier die perfect past bij jouw lichaam en ziel.

Praktische informatie groepssessie:

Het is fijn als je ongeveer 10 minuten voor de sessie begint er bent. Zo kun je op je gemak een plekje zoeken en nog wat drinken. Kom ook niet te vroeg, dan zijn we nog bezig met het voorbereiden van de ruimte.Er zijn yogamatten aanwezig, maar neem een eigen extra mat mee als je graag op een dubbele mat ligt. Je ligt minimaal een uur, dus maak het jezelf comfortabel. Draag lekker zittende warme kleding in laagjes en neem een dekentje mee. Tijdens de sessie wordt er gebruik gemaakt van luide muziek. De gehele sessie duurt ongeveer 2 uur.

Algemeen:

Eet voorafgaand aan de sessie niet te zwaar. Dit zodat je lichaam zich kan concentreren op de energie, in plaats van op het verteren van eten.Wellicht heb je bepaalde verwachtingen over de sessie. Kijk of je deze los kunt laten. Het gaat toch altijd anders dan je denkt. Ik kijk er naar uit om samen met jou te kijken naar wat er zich aandient en aangeraakt mag worden.

Tickets

De sessie kost €50,-. Je kunt dit contant meenemen of online betalen. Reserveren via Eventbrite. Restitutiebeleid: bij annulering tot max 48 uur van tevoren ontvang je het aankoop bedrag minus de boekingskosten terug.

Disclaimer: Door deel te nemen aan een Kundalini NRGY sessie van Marina Abendroth, verklaar je dat je de volgende disclaimer hebt gelezen en ermee akkoord gaat. Kundalini NRGY is niet wetenschappelijk onderzocht of op enigerlei wijze bewezen en alle resultaten en claims zijn alleen gebaseerd op ervaringen. Kundalini NRGY kan zowel fysieke bewegingen geven als een mogelijkheid tot verbeterd mentaal, fysiek en emotioneel welzijn. Zoals bij elke (fysieke) activiteit is het risico op blessures altijd aanwezig en niet uit te sluiten. Luister altijd naar jouw eigen lichaam en vraag zo nodig steun aan de begeleider. Je bent zelf volledig verantwoordelijk voor alle schade die door deelname kan ontstaan. Kundalini NRGY is geen vervanging voor medische of psychologische hulp, onderzoek, diagnose of behandeling. Kundalini NRGY wordt niet aanbevolen en is niet veilig voor mensen die gevoelig zijn voor ernstige mentale instabiliteit, manie of psychose. Kundalini NRGY wordt niet aanbevolen in het laatste trimester van de zwangerschap. Door deel te nemen aan de sessie, bevestig je dat je in goede gezondheid verkeert en in de fysieke en mentale conditie bent om deel te nemen. Je gaat er hierbij mee akkoord onherroepelijk afstand te doen van alle claims die je nu of in de toekomst tegen Kundalini NRGY, Marina Abendroth, of een van haar facilitators hebt.