Gratis

Kundalini Yoga op Zondag

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Geldrops Kwartier

Rederijkerstraat 6

5663 EB Geldrop

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Deze herfst en winter 2020-2021 is er een afwisselend programma van Kundalini Yoga Eindhoven op zondag.

Over dit evenement

Iedere even week van de maand wordt er een yogales gegeven, 2x per maand. De les wordt steeds door een andere leraar gegeven. Ook beginners kunnen hieraan meedoen. Je bent van harte welkom!

Kundalini Yoga is een krachtige en actieve vorm van yoga. Dynamische lichaamsoefeningen worden gecombineerd met verschillende ademtechnieken, mantra’s en meditatie. Door de aandacht voor de adem maken we gemakkelijk contact met onze lichaamsenergie en levenskracht. Elke les heeft een eigen ‘thema’, bijvoorbeeld het immuunsysteem, het zenuwstelsel of hypofyse. Daardoor kan de ene les heel zacht en rustig zijn en de andere les juist uitdagender.

Kundalini Yoga wordt ook wel de yoga van het bewustzijn genoemd. Door een regelmatige beoefening van Kundalini yoga wordt je, je bewust van je menszijn. Je gaat beter luisteren naar je oorspronkelijkheid waardoor je betere keuzes kan maken. Ook wordt je bewuster van je acties en de gevolgen van je eigen acties die je onderneemt. Door meer bewustzijn kun je beter communiceren vanuit het hier en nu.

Een vrijwillige bijdrage vanaf 7,50 voor de les wordt op prijs gesteld. Voor de binnen lessen hebben we dit bedrag ingesteld om de kosten te dekken.


		Afbeelding van Kundalini Yoga op Zondag

In verband met de voorschriften van het RIVM rondom Corona hanteren we dit binnen seizoen een inschrijf'plicht'. Boek je deelname aan de yogales via een ticket. Zo kunnen we zien hoeveel mensen er aanwezig zijn ivm de onderlinge afstand.

Mocht je een ticket hebben en toch niet kunnen zorg dat dat je dit uiterlijk 1 dag van te voren aangeeft zo kan iemand anders in jou plaats de les volgen.

Bedankt en tot zondag,

Namens alle Kundalini Yoga leraren Eindhoven

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Geldrops Kwartier

Rederijkerstraat 6

5663 EB Geldrop

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen