€ 27,50

Kunstenaars Verdienen Beter zaterdag 19 december 2020

Venster Acties en details

€ 27,50

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amsterdam Art Center

Donauweg 23

Gratis parkeren op eigen terrein!

1043 AJ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Het Event voor creatieve ondernemers dat je business zal Boosten. Want, creatief ondernemerschap ofwel ART-repreneurschap, hoe doe je dat?

Over dit evenement

Het Event voor creatieve ondernemers dat je business zal Boosten. Want, creatief ondernemerschap ofwel ART-repreneurschap, hoe doe je dat? Geld verdienen met jouw Passie? Hoe pak je dat aan?

Op deze dag geeft Peter Maasdam je een aantal duidelijke handreikingen waar je direct mee aan de slag kunt gaan.Peter is al meer dan 30 jaar bezield ondernemer, kunstenaar en trainer. Hij is de oprichter en eigenaar van Kunstuitleen.nl, Frame4u en het Amsterdam Art Center.

Er is talent, doorzettingsvermogen en ondernemerschap voor nodig om meer dan 30 jaar succesvol te zijn in de creatieve branche. Je zelf zijn, blijven, je ontwikkelen en toch geld verdienen vraagt van je om te balanceren op het hoogste niveau. Authenticiteit, creativiteit èn het verdienen van een goede boterham kunnen echt samengaan. Daar is Peter het levende bewijs van. De laatste jaren is hij zijn ervaring steeds vaker gaan delen als coach voor creatieve ondernemers die ook succesvol willen zijn. Tijdens dit Event kun je hem ook als trainer gaan ervaren. Gewoon, vanuit zijn eigen atelier in zijn prachtige bedrijf: het Amsterdam Art Center. Volgens velen de meest inspirerende plek van Amsterdam.

P.S. Je bent welkom vanaf 10.30 uur. Stipt om 11.00 start het event. Parkeren is op eigen terrein, en Station Sloterdijk is op loopafstand.

Mocht je de dag van het event ziek zijn, klachten als verkoudheid, keelpijn, hoesten of koorts hebben, dan vragen we je om thuis te blijven, en een andere keer langs te komen. In dit geval blijft jouw kaartje geldig.

Kijk voor meer informatie op https://www.petermaasdam.com/aanbod-kunstenaars-verdienen-beter/

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Amsterdam Art Center

Donauweg 23

Gratis parkeren op eigen terrein!

1043 AJ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen