Kunstloc Connects | Impulsgelden

Venster Acties

Kunstloc Connects | Impulsgelden

Kunstloc Connects is een terugkerende kennisbijeenkomst die we organiseren met en voor de Brabantse cultuursector.

Door Kunstloc Brabant

Waar en wanneer

Datum en tijd

ma. 12 jun. 2023 15:00 - 17:30 CEST

Locatie

LocHal Burgemeester Brokxlaan 1000 5041 SG Tilburg Netherlands

Over dit evenement

  • 2 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Op maandag 12 juni 2023 heet Kunstloc Brabant je van harte welkom bij Kunstloc Connects.

Kunstloc Connects is een terugkerende kennisbijeenkomst die we organiseren met en voor de Brabantse cultuursector. Steeds staat een centraal onderwerp of thema centraal.

Deze kennisbijeenkomst gaat in op de subsidie Impulsgelden.

Heb jij als maker of culturele organisatie een ontwikkelambitie waarmee je op de (middel)lange termijn je zakelijk en artistiek succes vergroot? En is dit van betekenis voor de Brabantse cultuursector? Of wil je als opdrachtgever kunst en cultuur inzetten bij maatschappelijke vraagstukken? Dan is de subsidie Impulsgelden wellicht iets voor jou.

Ben je nieuwsgierig naar wat de subsidie Impulsgelden voor jou kan betekenen? Heb je vragen over deze subsidie en hoor je graag verhalen uit de praktijk? Meld je dan aan!

De bijeenkomst vindt plaats bij Kunstloc Brabant.

Programma

15.00 - Kennisdeling over impulsgelden: Kunstloc Brabant gaat in gesprek met een succesvolle aanvrager over de verwachtingen, het traject en de behaalde resultaten van een project.

15.30 – 16.45 uur Eén-op-één-adviesgesprek met adviseurs Kunstloc Brabant

16.45 – 17.00 uur Terugkoppeling plenair

17.00 – 17.30 uur Borrel

Fotograaf aanwezig!

Bij deze bijeenkomst, georganiseerd door Kunstloc Brabant, worden foto’s gemaakt. Deze kunnen gepubliceerd worden op onze websites, social media en in drukwerk.

Je kunt het bij een van onze medewerkers aangeven wanneer je liever niet in beeld wilt verschijnen.

Ook achteraf is het nog mogelijk bezwaar te maken tegen het gebruik van het beeldmateriaal. Wil je liever dat we een foto waarin je bent te zien verwijderen? Laat ons dit weten via privacy@kunstlocbrabant.nl en vermeld de url waar je de media hebt aangetroffen, dan verwijderen wij het zo spoedig mogelijk.

Over de organisator

Georganiseerd door
Kunstloc Brabant

Kunstloc Brabant wil zoveel mogelijk Brabanders deel laten nemen aan kunst en cultuur, want dat inspireert en verrijkt je leven.

Kunst en cultuur vormen de voedingsbodem voor nieuwsgierigheid, verbazing en verbeelding. Als kunst en cultuur van jongs af aan een vanzelfsprekende en onmiskenbare plek krijgen in het dagelijks leven van iedere Brabander, stimuleert dit innovatie en vernieuwing in onze samenleving.

Als provinciaal kennis- en expertisecentrum zetten we ons daarom in voor het brede kunst- en cultuurveld in Noord-Brabant: van basisschoolleerling, fanfaremuzikant tot professionele maker. Ook stimuleren we de inzet van kunst en cultuur bij maatschappelijke vraagstukken zoals leefbaarheid, duurzaamheid en de zorg.

We doen dit door het bieden van expertise, netwerk en toegang tot financiële ondersteuning.