KVB Boekwerk Seminar & CPNB Nieuwjaarsborrel

Venster Acties

KVB Boekwerk Seminar & CPNB Nieuwjaarsborrel

KVB Boekwerk Seminar & CPNB Nieuwjaarsborrel

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Compagnietheater 50 Kloveniersburgwal 1012 CX Amsterdam Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

KVB Boekwerk Seminar

Met het nieuwe jaar staat ook het jaarlijkse KVB Boekwerk seminar weer voor de deur! Het vindt plaats op donderdag 16 januari 2020 in het Compagnietheater te Amsterdam. Het thema van dit jaar is 'Zet aan tot lezen'. Hoe kunnen we met gedragsverandering het leesgedrag beïnvloeden? Met experts van binnen en buiten het boekenvak en een paneldiscussie over lezen onder jongvolwassenen. Kijk voor het programma op de KVB Boekwerk website. Het programma ziet er als volgt uit:

13.15 uur | Inloop

13.45 uur | Start programma

17.00 uur | Einde programma KVB Boekwerk

CPNB Nieuwjaarsborrel

Aansluitend aan het KVB Boekwerk seminar organiseert de Stichting CPNB haar jaarlijkse Nieuwjaarsborrel. Vanaf 17.00 uur wordt de CPNB Top 100 best verkochte en meest uitgeleende boeken van Nederland van 2019 bekendgemaakt. Hierna trappen we samen het nieuwe boekenjaar af met een borrel.

Zien we u op de Nieuwjaarsborrel, maar niet op het KVB Boekwerk seminar? Uw programma ziet er als volgt uit:

16.30 uur | Inloop

17.00 uur | Start programma

19.30 uur | Eind

U kunt uw aanwezigheid doorgeven via de ‘registreer’ button. Wij vragen u hierbij aan te geven of u aanwezig zult zijn bij het seminar, de nieuwjaarsborrel of beide.

Wees er snel bij, want de locatie heeft helaas een beperkte capaciteit. Wij sluiten de registratie zodra wij vol zitten.

Hartelijk dank.