La Duca speelt Femmes Foetales

Venster Acties

La Duca speelt Femmes Foetales

Theater voorstelling

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Pand P 65 Leenderweg 5614 HL Eindhoven Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Bovenop een scheidsrechtersstoel zit een vrouw te huilen… Nou huilen, zeg maar gerust krijsen. Ze is totaal overstuur, compleet getraumatiseerd, helemaal van de kaart. Nou, ga er dan maar aan staan…Hoe ver zou jij gaan om een ander te redden? De naamloze vrouwen in Femmes Foetales gaan zo ver als dat moet. Koortsachtig wordt het zeer toegedekt met de mantel der liefde, het woord van God gebracht en verkracht, en wordt het kind heilig verklaard maar nooit genoemd. Steeds wanhopiger proberen ze de situatie te sussen en zo laten ze zich van hun meest lachwekkende kant zien. De wijn is een venijnige goedmaker als het niet eens kan verhullen dat niemand nog weet wie er gered moet worden…zij of ik?

Femmes Foetales is een tragikomische ode aan de oprechtheid, speciaal geschreven voor Theatergroep La Duca door Marino van Liempt. Onder regie van Iris van Rooij (m.m.v. Imke van den Hurk) laat La Duca zien dat ze het balanceren op de grens van humor en drama tot in de puntjes beheersen.

Spel: Elena van der Vleuten, Iris van Rooij, Margriet Cornax, Natasja van Herpen, Nina van den Nieuwenhuizen en Simone Vonk.