Laat je verleden los en maak ruimte voor de toekomst

Venster Acties

Registraties zijn gesloten

Helaas is de ticketverkoop gesloten. Je kunt op mijn website www.imagodeicounseling kijken wanneer de eerstvolgende event is en houd mijn socials in de gaten.

Laat je verleden los en maak ruimte voor de toekomst

Workshop voor de christelijke vrouw die haar verleden achter zich wil laten en wil stappen in de toekomst die God voor haar heeft.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

De Bovenkamer Breukelen 9 Poeldijk 3621 CZ Breukelen Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

Over dit evenement

Worstel jij met het loslaten van je verleden? Je hebt vaak negatieve gedachten over jezelf en daardoor blijf je maar in cirkels draaien. Je worstelt met je emoties en met gebeurtenissen die je zijn overkomen.

Je wordt er onzeker van en weet niet wie je bent ( in Christus).

Je bent niet de enige. Ik heb daar heel lang mee geworsteld, ook toen ik christen was. Maar ik kan je ook zeggen, dat er een uitkomst is, dat is een proces, maar bij God is alles mogelijk.

Ben jij er klaar mee om in het verleden te leven en wil je ruimte maken voor de toekomst. Girl, geef je dan nu meteen op!

Afbeelding van Laat je verleden los en maak ruimte voor de toekomst

Wat kan ik verwachten?

Tijdens dit evenement deel ik niet alleen mijn levensverhaal, maar geef ik jou ook waardevolle inzichten vanuit Gods Woord, die je meteen kunt toepassen zodat je hoop krijgt om te leven vanuit hoe God naar jou kijkt.

We zullen op deze dag een geweldige workshop hebben die je écht niet wilt missen. Je staat niet alleen stil bij het verleden, je gaat óók aan de slag met jouw toekomst. Want 2023 staat al voor de deur.

Host en spreekster

Mijn naam is Naomi Appelhof-Tam, ik ben 45 jaar, 22 jaar gelukkig getrouwd en moeder van 3 geweldige kinderen.

Ik heb mijn eigen praktijk Imago Dei counseling. Ik ben werkzaam als pastorale counselor en als christencoach. Ik help vrouwen o.a. om hun verleden te verwerken en te wandelen in hun identiteit. Zodat je meer gaat lijken op Jezus Christus, want jij bent IMAGO DEI (het beeld van God)

Wanneer je weet wie je bent, maak dat niet alleen een verschil uit voor je eigen leven, maar ook voor de mensen om je heen.

Hoe ziet de dag eruit?

  • Onderwijs over loslaten verleden, je identiteit en stappen in je toekomst
  • Toerusting vanuit de Bijbel
  • Workshop ‘vrede met je verleden’
  • Hapje en drankje
  • Gezellig samen zijn met leuke vrouwen

Kosten

Zoals je kunt lezen is het event kosteloos 😁Dit betekent niet dat er geen kosten gemaakt worden. Daarom vind ik het ook van belang dat als jij je aanmeld, je ook aanwezig bent, gezien de beperkte plekken.