€ 0 – € 25,74

Ladies Business Club Hestia Eindejaarborrel

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hotel Landgoed Zonheuvel

98 Amersfoortseweg

3941 EP Doorn

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

We gaan het inspirerende jaar van de Ladies Business Club Hestia afsluiten met een netwerkborrel in het gezelschap van andere ondernemers. Deze borrel is niet alleen voor de Vrienden die de Ladies Business Club Hestia leuk vinden. We nodigen daarbij ook de Community van Vrouw en haar Netwerk en Vrouw PLUS uit. Deze netwerkborrel is bedoeld voor iedereen die in de toekomst of in het verleden al eens met Hestia te maken heeft gehad. Bijvoorbeeld als deelnemer of als inspirerende Hestia spreker.

De Ladies Business Club Hestia is speciaal voor business ladies. Iedere jaar hebben wij de Eindejaarborrel waar jij als business man ook van harte welkom bent!

Had jij nog niet eerder met de Ladies Business Club Hestia kennisgemaakt? Of misschien wil je een keertje live meer weten over de Ladies Business Club Hestia? Of wil je iets horen over VehN PLUS? Iedereen (m/v) is bij deze borrel van harte welkom! Wij presenteren alle business en eventplannen voor het nieuwe jaar 2019 van de Ladies Business Club Hestia. Dat doen we vrij kort, de nadruk ligt op verbinden, netwerken en borrelen. Alles onder het genot van een hapje en drankje op een karakteristieke locatie; Landgoed Zonheuvel in Doorn (prov. Utrecht). En ook dit jaar is er een suprise act!

Naast de inspirerende borrel op een prachtlocatie hebben wij ook een inspirerende spreekster om haar verhaal te delen. Haar naam blijft momenteel geheim. Later dit jaar zullen wij haar naam en verhaal onthullen.

Jouw investering (19,50) is inclusief btw en 3 drankjes. En exclusief Eventbrite reserveringskosten.

Meld jij je ook aan via het Facebookevent? URL: https://www.facebook.com/events/227606301469934/. Het is erg leuk om te zien wie er nog meer komen. Maar vergeet niet om jouw ticket tijdig via Eventbrite te kopen. Er is slechts plek voor 100 ondernemende personen.

2019

Alle Hestia data op een rijtje.

Diner event inclusief interactieve lezing | 16:00 tot 20:00 uur
dinsdag 12 februari met Helena de Jong
dinsdag 9 april met Chantal Heutink
dinsdag 10 september met Leontine van Geffen - Lamers
dinsdag 5 november met Cernur Tekin

Inspiratiedag inclusief netwerklunch | 10:00 tot 16:00 uur
dinsdag 24 september


8 oktober 2e inspiratie dag met netwerklunch

Meer informatie komt eraan!

Wil jij meer informatie over de extra buiten het membership vallende data of over events van de businsss partners en Ladies Business Club Hestia membership benefits? Bel of mail ons en wij helpen jou graag verder!

Met vriendelijke groet,

Jolanda van Henningen
Ladies Business Club Hestia organisatie

Wil je meer weten over de Ladies Business Club Hestia?

Neem dan een kijkje op haar website: ladiesbusinessclubhestia.nl

Wil je zien wie er nog meer komen? Het is de ervaring dat een deel van de deelnemers haar/zijn aanwezigheid ook aangeeft via het Facebook event.


Heel graag tot 10 december 2019 op Landgoed Zonheuvel!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Hotel Landgoed Zonheuvel

98 Amersfoortseweg

3941 EP Doorn

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen