Gratis

Ladies Night

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

re:connect @ Begijnhofkapel

10 Begijnhof

2011 HE Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op 24 november lanceert re:connect haar vrouwenbeweging BRAVE tijdens een te gekke Ladies Night. Het wordt een avond vol faith, fun & fellowship. Speciaal voor de avond is er een muziekteam samengesteld dat o.l.v. Liesbeth Kruijs (worshipleader re:connect) de aanbidding zal leiden. De sprekers van de avond zijn Carianne Ros en Sharon Kips.

Carianne is schrijver, spreker, trainer, christentherapeut en personal coach. Ze is een veel gevraagd landelijk spreker voor lezingen en workshops over allerhande christelijke thema's. Ze is auteur van meerdere boeken, zoals : ‘Ik geef om jou’, 'Omdat jij het bent', 'Rust', 'De Tien Geboden van Geluk', 'Gebeden voor vrouwen', het dagboek 'Nu & Later', 'Je bent waardevol', 'Meer van God ervaren' en ze heeft samen met Martine van Veelen 'Het Vriendinnenboek' gemaakt.

Sharon is getrouwd met Gilbert Thera en samen zijn zij het voorgangersechtpaar van re:connect. In het dagelijks leven is zij zangeres en heeft zij haar eigen zangschool. Als iemand haar 5 jaar geleden zou zeggen dat zij zou gaan spreken, dan had zij die persoon waarschijnlijk toegelachen. Maar vandaag de dag is zij een van de sprekers bij re:connect en weet ze keer op keer mensen te raken met haar verhaal.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Brave Ladies Night
met Carianne Ros en Sharon Kips

Vrijdag 24 november 2017
Start: 20.00 uur (Deuren open: 19.30 uur)
Toegang is vrij

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

re:connect @ Begijnhofkapel

10 Begijnhof

2011 HE Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen