€ 105

Lakedance Hotel Package 10 Augustus 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Aquabest

Ekkerweijer 1

5681 Best

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Lakedance 2019 Hotel Packages

Lakedance neemt je mee op reis naar de meest tropische bestemming van het zuiden! Zaterdag 18 mei én zaterdag 10 augustus 2019 op Aquabest bij Eindhoven. Voor meer info check www.lakedance.nl.

Onbezorgd genieten van Lakedance met een heerlijk tropische cocktail op het strand? Dat kan! Lakedance biedt, in samenwerking met het Holiday Inn Eindhoven en Hampshire Hotel – Crown Eindhoven mooie hotel deals aan die jou een onbezorgde festival ervaring geven.

Direct na de Lakedance eindshow staat het vervoer al voor je klaar en loop je voor je het weet één van deze mooie hotels binnen waar je na een verfrissende douche heerlijk kan wegdromen. ’s Ochtends staat er een fijn ontbijtje voor je klaar waarna je voor de late check-out nog even een frisse duik kan nemen in het zwembad.

Belangrijke info: Alle prijzen zijn inclusief servicekosten, er komen dus geen extra boekingskosten bij na het afronden van de bestelling. Kijk voor de actuele beschikbaarhied en verschillende faciliteiten per hotel op www.lakedance.nl/hotels.

Samen met jou zorgen we voor een onvergetelijke zomer!!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Aquabest

Ekkerweijer 1

5681 Best

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen