Lakedance VIP DEFECTED 16 MEI

18+

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Aquabest

Ekkersweijer 1

5681 RZ Best

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Lakedance neemt je mee op reis naar de meest tropische bestemming van het zuiden! Zaterdag 16 mei én zaterdag 8 augustus 2020!

Over dit evenement

Lakedance 2019 Exclusive VIP DEFECTED

Na het grote succes van vorig jaar keert, ook in 2020 het gloednieuw Defected VIP Deck terug!

VIP Tickets

Ga als Exclusive VIP naar Lakedance en kom zorgeloos genieten van alle luxe met een perfect zicht op de fantastische skyline van Lakedance Festival. Als Exclusive VIP maak je van een mooie zomerse festival dag in één klap jouw ultieme droomreis.

Als Exclusive VIP heb je twee verschillende opties, een VIP Ticket en een VIP Arrangement. Met beide opties parkeer je zorgeloos je auto op de speciale VIP parking, ga je, nadat je alle spullen veilig heb opgeborgen in een locker, snel en makkelijk het festival terrein op via de VIP entree en krijg je toegang tot het luxe Lakedance VIP-deck.

Defected VIP.

De VIP tickets of Arrangementen voor het nieuwe Defected VIP Deck geven GEEN toegang tot het VIP deck bij de Mainstage.

Kies je voor een VIP Arrangement dan krijg je een op naam gereserveerde hoge tafel en is het eerste rondje van Lakedance, jullie ontvangen namelijk een fles Moët & Chandon Champagne bij aankomst op het VIP deck. Arrangementen zijn alleen per 5 personen te boeken.

Extra VIP opties

Naast de twee VIP pakketten biedt Lakedance ook nog een aantal extra VIP opties aan die jouw Lakedance avontuur naar een nog hoger niveau tillen. Tijdens het bestellen van je tickets kun je aangeven of je er nog een extra fles champagne bij wilt of misschien wel een privé butler die de hele dag voor jou en je vrienden klaar staat, hoe vet is dat?!

Het is ook mogelijk om vooraf alvast munten te bestellen. Munten zijn per 20, 50 of 100 stuks te verkrijgen en zijn gemakkelijk aan je bestelling toe te voegen. De munten ontvang je direct bij binnenkomst op het VIP deck.

Let op! alle prijzen zijn inclusief servicekosten, er komen dus geen extra boekingskosten bij na het afronden van de bestelling.

Samen met jou zorgen we voor een onvergetelijke zomer!!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Aquabest

Ekkersweijer 1

5681 RZ Best

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen