Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Groene Paviljoen

Zandheuvelweg 7

Baarn

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Smeer niets op je huid dat je niet kunt eten” was Stella’s motto. Daarom creëerde zij Miracles by Stella, een 100% pure verzorgingslijn die altijd met liefde door Stella met de hand is gemaakt. Judith & Celesta zetten deze lijn graag voort nu Stella er niet meer is. Het was namelijk Stella's grootste wens om haar Miracles voor het grote publiek beschikbaar te stellen en daarmee nog veel meer mensen te laten kennismaken met de kracht van de natuur.
Vandaag is de dag dat we eindelijk Miracles by Stella kunnen presenteren in haar professionele jasje. We hebben er een flinke reis op zitten (en jaren voorbereiding) en dus: wat een feest!

En dat exact één week voor Moederdag! Wij houden ervan, zo'n symbolische datum!

We weten zeker dat Stella van boven glimlacht dat het toch gelukt is, ondanks alle hobbels. Dat er zoveel mensen geholpen hebben. Dat de producten zo mooi zijn. Dat hiermee zoveel mensen geraakt mogen worden. En dat zoveel mensen mogen kiezen voor goede zelfzorg door middel van Miracles by Stella!

Voor de investeerders in ons mooie merk is dit HET moment om je vooruitbestelde Miracles op te halen. Mocht het je onverhoopt niet lukken om erbij te zijn, dan zullen we een andere ophaallocatie voor je beschikbaar stellen, hopelijk in jouw buurt.

Mocht je nog tips hebben voor winkels die ons merk zouden willen voeren, gooi gerust een balletje op aldaar en/of let us know, dan gaan we erachteraan!


Puur liefs Judith & Celesta


Natuurlijk gaan we voor zoveel mogelijk tevreden klanten!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Groene Paviljoen

Zandheuvelweg 7

Baarn

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen