Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Lancering 'VAN HARING TOT HALLOUMI'

Society 8

Vrijdag 8 juni 2018 om 21:30 - Zaterdag 9 juni 2018 om 00:00 (CEST)

Lancering 'VAN HARING TOT HALLOUMI'

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs Servicekosten Aantal
#vhth ticket
Het ticket is inclusief eten en drinken. Op deze avond wordt i.v.m. de ramadan geen alcoholische drankjes geschonken. Alles wordt halal bereid en ook aan de vegetariërs wordt gedacht. Indien u allergisch bent voor bepaalde ingrediënten, laat het ons weten via: society8.ams@gmail.com
Beëindigd € 17,50 € 0,00

Deel Lancering 'VAN HARING TOT HALLOUMI'

Evenementdetails

Twee werkzoekende, gepassioneerde kooktalenten, die beiden de ambitie hebben om te werken in de horeca, zorgen samen voor een culturele en culinaire kruisbestuiving!

Neem plaats aan de #vhth aanschuiftafel en geniet samen met familie, vrienden en collega's en andere supporters van het project direct na zonsondergang van de gerechten.

Het wordt een avond die in het teken staat van respect en verbinding van mensen en culturen, en is extra bijzonder omdat het tijdens de ramadan plaatsvindt.

De bedoeling is niet alleen om de sociale cohesie versterken, maar ook om de kooktalenten een kans te geven om in het vizier te komen van horecaondernemers en organisaties die zich richten op arbeidstoeleiding.

Steun het project en koop hier jouw ticket voor de aftrap van Van haring tot halloumi! Het ticket is inclusief eten en drinken (geen alcohol i.v.m. de ramadan).

Heb je vragen over Lancering 'VAN HARING TOT HALLOUMI'? Neem contact op met Society 8

Waar en wanneer


Ontmoetingscentrum Amira
Bos en Lommerweg 387
Amsterdam
Nederland

Vrijdag 8 juni 2018 om 21:30 - Zaterdag 9 juni 2018 om 00:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Society 8

Society 8 is een inspiratieplatform die ten doel heeft gesteld om de sociale cohesie en de culturele diversiteit te versterken. 

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.