Gratis

Lancering Winstore Online - locatie Eindhoven

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Evoluon

Noord Brabantlaan 1A

5652 LA Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Met veel trots stellen wij de derde generatie van ons voorraadbeheersysteem aan u voor: Winstore Online! We hebben veel tijd en energie besteed aan de ontwikkeling van deze compleet nieuwe versie van Winstore en zijn er van overtuigd dat u met Winstore Online nog beter gaat presteren.

Om de lancering van deze nieuwe, intuïtieve versie van Winstore met u te vieren organiseren wij op donderdag 5 oktober 2017 een informatiemiddag in het Evoluon in Eindhoven.

Nieuwe interface
Wij laten u tijdens de informatiemiddag de geheel vernieuwde versie van Winstore Online zien en bespreken de mogelijkheden van het systeem. Niet alleen de 'look and feel' zijn veranderd, maar ook de onderliggende techniek. Dit zorgt voor een stabiel, zeer gebruiksvriendelijk en kwalitatief hoogwaardig geheel. Maar er is meer! Ook zijn er nieuwe functionaliteiten toegevoegd, zoals de webimport en webservices!

Masterclass Sturen op Cijfers
Kom luisteren naar de masterclass 'Sturen op Cijfers' van Marjolein Mesman (Retail Management Advisor) van M2 Retail. In deze masterclass vertelt Marjolein alles kengetallen en over het belang van omzetsnelheid en rentabiliteit: wat zijn de benchmarks en hoe stuurt u erop aan aan de hand van uw rapportages?

Tot slot biedt deze dag u de uitgelezen mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met branchecollega's!

Programma

12.30 uur - Ontvangst
13.00 uur - Start bijeenkomst
17.30 uur - Verwachte einddtijd

Ook interessant voor de gebruikers van Classic of andere geïnteresseerden! We zouden het erg leuk vinden als u erbij bent! Aanmelden doet u via de aanmeldknop op deze pagina.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Evoluon

Noord Brabantlaan 1A

5652 LA Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen