Gratis

Landelijke Dag 2020 Online - Sovon

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
De Landelijke Dag 2020 is op 28 november online te volgen met onder andere lezingen, digitale beursvloer en podcast. Mis het niet!

Over dit evenement

De Landelijke Dag van Sovon is de dag voor actieve vogelaars in Nederland. Het programma is dit jaar volledig online. Op zaterdag 28 november kun je een inspirerend programma verwachten met lezingen van topsprekers.

Online lezingenprogramma

Je kunt op 28 november van 10.00 tot 17.00 uur het programma volgen op drie streams op YouTube. Via de chat kun je vragen stellen aan de sprekers. Na de Landelijke Dag blijven de lezingen beschikbaar.

Standhouders

Naast het lezingenprogramma komt er op onze website een breed aanbod van standhouders met reizen, optiek, boeken en natuurorganisaties.

Landelijke Dag podcast

Ook als luisteraar kun je de Landelijke Dag meemaken. De bekende podcaster en cabaretier Begijn Le Bleu interviewt sprekers en auteurs van boeken en neemt je mee achter de schermen van de Landelijke Dag.

Organisatie

De Landelijke Dag wordt georganiseerd door Sovon in samenwerking met Vogelbescherming, NOU, Jaarrond Tuintelling en Vogelinformatiecentrum Texel.

Hoofdsponsoren zijn Meopta en Bynolyt.

Vragen of meer informatie

marcel.wortel@sovon.nl / 024 - 7 410 473

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen