Landstad De Baronie netwerkdag "t Goeie Leven"

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Norbertinessenpriorij Sint-Catharinadal

Kloosterdreef 3

4901 PH Oosterhout

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Brabant is dit jaar Europese Regio van de Gastronomie. Brabant Celebrates Food. Als streek De Baronie lopen we natuurlijk graag mee voorop. Omdat we ontzettend veel moois en lekkers te bieden hebben!

Lokaal is lekker. Logisch dus ook dat boerderijwinkels steeds populairder worden. Toch worstelen veel bedrijfjes met de vraag: hoe krijg ik mijn producten bij de consument? Hoe weet de toerist mij te vinden? Om deze materie uit de doeken te doen hebben we als spreker niemand minder dan Willem Treep uitgenodigd. De voormalig Unilever-medewerker is een goeroe op het gebied van het vermarkten van streekproducten. Ook studenten van de NHTV dragen hun steentje bij aan deze bijeenkomst, die u niet mag missen.

Doel van de bijeenkomst is om streekproducten uit De Baronie nadrukkelijk op de kaart te zetten. Met veel genoegen presenteren we u dan ook een eerste aanzet tot een digitale kaart: welke streekproducten hebben we allemaal in De Baronie, waar kunnen we ze vinden en waar kunnen bezoekers van de regio, toeristen, ze vinden?

Bent u producent, leverancier, distributeur of bent u op een andere wijze actief bezig met het onderwerp streekproducten? Meld u dan nu aan!

Er is voor deze thema-bijeenkomst slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, na 15 mei zal deze uitnodiging onder een breder publiek worden verstuurd.


Website Landstad De Baronie: https://www.facebook.com/search/top/?q=landstad%20de%20baronie
Datum en tijd

Locatie

Norbertinessenpriorij Sint-Catharinadal

Kloosterdreef 3

4901 PH Oosterhout

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen