Langste zonnegroet van Rotterdam

Venster Acties

Langste zonnegroet van Rotterdam

Op 21 juni 2023 zullen 1000 yogi's een van de bekendste winkelstraten van Rotterdam omtoveren tot een bijzondere buitensportlocatie!

Door Rotterdam Centrum

Waar en wanneer

Datum en tijd

wo. 21 jun. 2023 18:45 - 19:30 CEST

Locatie

Lijnbaan (onder de Lijnbaanletters, ter hoogte van JD Sports) 96 Lijnbaan 3012 ER Rotterdam Netherlands

Over dit evenement

  • 45 minuten
  • eTicket voor mobiel

Op woensdag 21 juni verandert de Lijnbaan in de plek waar de langste zonnegroet zal plaatsvinden! Altijd al eens willen yogaën op een bijzondere locatie? Jij kan erbij zijn!

De langste zonnegroet op International Yoga Day

In 2014 werd de dag van 21 juni officieel uitgeroepen als de International Yoga Day. De reden? Om jaarlijks aandacht te vestigen op de vele gezondheidsvoordelen van deze rustgevende sport.

Het is dan ook de perfecte dag om met elkaar de langste zonnegroet uit te brengen die Rotterdam ooit heeft gezien! Op 21 juni 2023 zullen 1000 yogi's een van de bekendste winkelstraten van Rotterdam omtoveren tot een bijzondere buitensportlocatie. Oftewel: we gaan yogaën op de Lijnbaan!

Meedoen met de zonnegroet?

Iedereen mag meedoen! Of je nou een stijve hark bent of een doorgewinterde yogi. Samen met de professionals vanuit de bekende sportstudio's YG Studios, Balanzs, Vondelgym en John Reed zorgen we voor de mooiste én langste zonnegroet die je ooit hebt gezien.

Meedoen is geheel gratis. Het enige wat je hoeft te doen is een eigen matje meenemen. Verzamelen doen we om 18.45 uur onder de Lijnbaanletters, ter hoogte van JD Sport. De zonnegroet start om 19.00 uur.

Lijkt het je leuk om hierbij aanwezig te zijn? Reserveer dan snel je plekje en wordt onderdeel van dit zonnige spektakel!

Meer info

https://www.rotterdamcentrum.nl/actueel/doe-mee-met-de-langste-zonnegroet

Belangrijke informatie

Neem zoveel mogelijk je eigen mat mee. Ben je beginner en heb je geen matje? Er zijn ongeveer 200 matjes vanuit de organisatie beschikbaar. De toegang is gratis en iedereen is welkom! Ook als je geen yoga ervaring hebt is dit de perfecte kans kennis te maken met deze mooie sport.

Reserveer nu alvast je plekje, er is plek voor maximaal 1000 enthousiaste yogi’s.

Over de organisator

Georganiseerd door
Rotterdam Centrum