€ 40

Latifa Meditatie; Ligconcert® met muziek van Einaudi (90 min), 29-09

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Soefitempel

Zuidduinseweg 7

2225 JS Katwijk aan Zee

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Jeroen van Veen en Evelien Fokker zijn meesters in het afstemmen op de frequentie van de menselijke ziel. Sinds 2017 bundelen zij hun krachten en klanken. Met succes; ieder concert is uitverkocht!

Latifa Meditatie; Ligconcert® met muziek van Einaudi

De Latifa komt uit het Soefisme en betekent ‘meest verfijnd’ en ‘meest subtiel’. Deze meditatie is een (innerlijke) reis voor lichaam en geest langs zeven stappen van zingeving en transformatie: aanvaarden, verlangen, hoop, vertrouwen, loslaten, liefde en de wil. Liggend ervaar je Einaudi’s klanken en de innerlijke reis langs van de bijzondere Latifa meditatie. De langzame en verstilde muziek van Einaudi voor piano solo, en soms aangevuld met cello geven een diepe ontspanning waarbij de tijd stilstaat. Ervaar deze toonaangevende concerten van Jeroen en Evelien.

Tips:

Het is prettig om makkelijk zittende kleding te dragen en een (yoga)mat of matrasje en eventueel een meditatiekussen en een deken mee te nemen.

Reacties:

* Wat een heerlijke ervaring! Licht en nuchter, tegelijk diepgaand. Zeer professioneel begeleid, wat vertrouwen geeft. Gedragen door de klanken van de cello en piano. Ik ben opengegaan. Wanneer is de volgende keer?

* Ik eindigde vol lege ruimte, lichtheid & een glimlach in mijn ziel en op mijn gezicht. Aanrader, dus.

* Best thing EVER!!! Glorious, really inspired & healing. I recommend it to anyone who can make it!

* Mijn ziel wordt aangeraakt door de klanken. In de muziek woorden te vinden om mijn stem geluid te geven. De muziek klinkt in mij. Zonder woorden word ik verstaan en versta ik mezelf iets meer.

* Wat een diepe ontspanning; ik heb na het concert eindelijk weer eens goed geslapen!

* Wat heerlijk, ben helemaal stil en toch ook vol energie.

* Bedankt, het was prachtig. Wat een rust en vrede.

* Helemaal verstild en vervuld!

* Klankkunstenaars, veel dank voor deze avond!

Over Evelien & Jeroen:

Jeroen van Veen is een ervaren concertpianist en heeft zich gespecialiseerd in minimalistische en ‘langzame’ muziek zoals o.a. Philip Glass, Ludovico Einaudi, Arvo Pärt en Simeon ten Holt. Naast meer dan 180 CD’s voert Jeroen vele diverse cross-overs zoals filmmuziek, theaterproducties, jazz- en improvisatieconcerten uit.

www.jeroenvanveen.com

Evelien Fokker is celliste, psycholoog, trainer en coach. Haar workshops, lezingen en retraites zijn gericht op transformatie en persoonlijke groei voor particulieren en organisaties. Zij inspireert mensen om te ontspannen, vanuit hun essentie te leven en hun dromen waar te maken. Afgestemd op haar publiek integreert zij YogaCello, stembevrijding en de Latifa meditatie in haar begeleiding.

www.evelienfokker.com

Locatie & Route Soefitempel:

* Locatie: Zuidduinseweg 7, 2225 JSKatwijk aan Zee
* De tempel is open vanaf 19.30 uur. Je kunt onder het genot van een kop thee genieten van het duingebied rond de tempel.
* Auto's kunnen betaald geparkeerd worden naast de tempel (maandag-zaterdag tot 20.30u. Gratis parkeren bij het sportveld.)
* In de tempel wordt stilte gewaardeerd.
* Restitutie van het deelnamebedrag is niet mogelijk.

.Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Soefitempel

Zuidduinseweg 7

2225 JS Katwijk aan Zee

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen