€ 18,64 – € 21,73

Latin Lovers on the beach

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bloomingdale Beach

94 Zeeweg

2051 EB Overveen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Goed nieuws voor alle liefhebbers van zon, zee, strandfeestjes, cocktails en de lekkerste latinhouse gecombineerd met de heetste urban: Latin Lovers keert dit seizoen tóch nog terug naar het Bloemendaalse strand! Vanwege omstandigheden kon de eerder geplande editie van april dit jaar helaas niet doorgaan, maar Latin Lovers heeft toch nog een datum in het vizier kunnen krijgen: zondag 5 augustus! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland komt op deze dag van 17.00 tot 00.00 uur bigger & better terug bij Beachclub Bloomingdale!

MAAR 1 EDITIE DEZE ZOMER

Het zal vele niet ontgaan zijn dat er dit jaar nieuwe regels van kracht zijn in Bloemendaal. Dit betekend dat er minder feesten zijn bij Beachclub Bloomingdale en Latin Lovers dit jaar ook maar slechts één keer plaats vind! Extra reden dus om groot uit te pakken voor de trouwe Latin Lovers aanhang!

LINE-UP MET OA JOHNNY 500 & GREGOR SALTO

Speciaal voor alle dames die altijd aanwezig zijn bij Latin Lovers maken we het net iets wat heter dan normaal…Johnny 500 gaat zijn debuut maken voor Latin Lovers op het strand van Bloemendaal en wordt aangevuld door Gregor Salto, Genairo Nvilla, Leroy Styles en meer!

Johnny 500
Gregor Salto
Genairo Nvilla
Leroy Styles (exclusieve latin & afrohouse set)
Bryan Dalton
Dominic Candela
MC: Patrick Brown

BEACHCLB BLOOMINGDALE

Al vier jaar lang zorgt Latin Lovers voor de fijnste latinhouse met een met een vleugje R&B bij Bloomingdale! Met een dik geluidssysteem, de tropische decoratie van Latin Lovers, het allerleukste publiek en natuurlijk de beste artiesten van dit moment zorgen Latin Lovers en Bloomingdale voor de ultieme strand beleving.

PRESALE & LADYTICKETS

Traditiegetrouw heeft Latin Lovers weer ladytickets beschikbaar. De ladytickets zijn alleen voor dames en 1 ladyticket geeft toegang aan 2 dames. Ze zijn exclusief te bestellen via latinlovers.nlen kosten 18 euro per stuk. Let op, er zijn maar een beperkt aantal ladytickets verkrijgbaar voor deze editie dus wees er snel bij want op = op!

Normale kaarten kosten 15 euro per stuk en zijn ook online te bestellen via latinlovers.nlKortom, zet zondag 5 augustus in je agenda voor de ongetwijfeld meest legendarische Latin Lovers editie in Beachclub Bloomingdale!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bloomingdale Beach

94 Zeeweg

2051 EB Overveen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen