Launch Rethink Kunststof en Rubber
Gratis
Launch Rethink Kunststof en Rubber

Launch Rethink Kunststof en Rubber

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

Jaarbeurs MeetUp gelegen in Beatrixgebouw van de Jaarbeurs

Jaarbeursplein 6

3521 AL Utrecht

Netherlands

Bekijk kaart

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Geachte heer, mevrouw,

Wij nodigen u van harte uit voor de officiële lancering van ons gezamenlijk initiatief Rethink op donderdagmiddag 10 november 2016 in de Jaarbeurs MeetUp te Utrecht (van 14.30 uur tot 19.00 uur). Deze middag is wellicht niet alleen interessant voor u, maar ook voor uw collega’s in Marketing, Sales, Communicatie/PR en Public Affairs. Wij zouden het op prijs stellen als u deze uitnodiging verder doorstuurt binnen uw organisatie.

Wat is het initiatief Rethink?
Met Rethink profileert onze branche zich als een krachtige gesprekspartner als het gaat over kunststoffen en rubber in het algemeen, als wel over daaraan gerelateerde specifieke onderwerpen. U als ledenbedrijven maakt bijzondere en waardevolle producten en neemt daarbij de verantwoorde-lijkheid om dat op een zo duurzame en efficiënte manier te doen. We zijn er trots op om dat te laten zien en erover te praten! We willen onze kennis en visie delen en structureel verankeren binnen en buiten onze branche. Thema’s zoals nut, veiligheid, duurzaamheid, gebruik en hergebruik, comfort, recycling en innovatie van onze producten staan daarom ook prominent op onze agenda. En natuurlijk hoe wij als industrie kunnen bijdragen aan het realiseren van CO2-reductie en een circulaire economie. Met de tools van Rethink willen wij u helpen het beeld van de rubber- en kunststofindustrie en haar producten te verduidelijken en versterken en daarmee het imago te verbeteren bij onze stakeholders en doelgroepen.

Rethink is in 1,5 jaar door vertegenwoordigers van NRK Verpakkingen, NRK Recycling, NRK en PlasticsEurope Nederland voorbereid en in de recent opgerichte gezamenlijke beleidsgroep Communicatie/PA verankerd.

Programma Rethink, 10 november
We starten met een toelichting en de achtergronden over het ontstaan van onze samenwerking en het opzetten van dit initiatief. U krijgt van een expert inzicht in de wereld van communicatie, perceptie en hoe beeldvorming tot stand komt. Waarom is het nodig dat onze branche hier op een andere manier aan gaat werken?
Na de pauze gaan we dieper in op Rethink en de implementatie hiervan in de praktijk, met sprekers en workshops. Wij hopen dat u aan het eind van de middag met een enthousiast gevoel naar huis gaat en dat u aan de hand van de gekregen tools zelf ook stappen gaat zetten om de nieuwe kijk op kunststoffen en rubber te promoten!

Wij hopen u op 10 november 2016 te mogen verwelkomen en ontvangen u graag om 14.00 uur en sluiten af met een drankje en hapje.

Met vriendelijke groet,

namens de initiatiefnemers van NRK en PlasticsEurope Nederland,
Wijnand Hollander 
voorzitter Beleidsgroep Communicatie/PA

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

Jaarbeurs MeetUp gelegen in Beatrixgebouw van de Jaarbeurs

Jaarbeursplein 6

3521 AL Utrecht

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen