€ 20 – € 30

Launch Your Happiness

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

The Student Hotel Amsterdam City

129 Wibautstraat

1091 GL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Weet jij wat jou persoonlijk gelukkig en succesvol maakt? Wil je weten hoe je meer controle krijgt over je emoties, doelen en motivatie?

Over dit evenement

Op 28 september presenteert Motivated Minds in The Student Hotel Amsterdam City het grootschalige Launch Your Happiness event.

Het event biedt een divers programma voor personen die geïnteresseerd zijn in persoonlijke ontwikkeling en groei, verder willen gaan dan de gebaande paden en dit jaar nog echt hun persoonlijke doelen willen bereiken.

Weet jij wat jou persoonlijk gelukkig en succesvol maakt? Hoe je meer controle krijgt over je emoties, doelen en motivatie? Of waar je inspiratie vandaan haalt als je juist even kwijt bent wat je werkelijk wilt bereiken of wie je bent?

Lanceer op dit fantastische kick-off event jouw geluk samen met Motivated Minds en creëer jouw pad naar persoonlijk geluk samen met inspirerende sprekers en vernieuwende workshops.

Wat ga je ontdekken:

• Wat je nu echt belangrijk vindt en waarom

• Hoe keuzes maken veel eenvoudiger wordt waardoor je sneller resultaat behaalt waar je echt blij van wordt

• Wat de belangrijkste vraag is die je jezelf kunt stellen die je zal helpen om nog meer persoonlijk geluk te ervaren?

• Hoe je meer controle en inzicht krijgt in de emoties en overtuigingen die jou van dag tot dag beïnvloeden

• Wat hét ingredient is om blijvend gelukkig te zijn

Gasttpreker: Clen Verkleij

Clen Verkleij is de maker en bedenker van de Purpuz methode en gelijknamige stijlvolle planner, die personen helpt te ontdekken wat ze per jaar willen bereiken. En door middel van zijn Living with Purpuz methodiek komen duizenden Nederlanders en Belgen elke dag een stap dichterbij hun ware potentie, droom, doel en persoonlijk geluk. Als spreker vertelt hij passievol over zijn methodiek die de afgelopen jaren al vele levens heeft veranderd.

Over Motivated Minds

Motivated Minds inspireert met revolutionaire events, transformerende coaching en wereldvernieuwende online diensten, zoals het Meester Je Leven programma, die zorgen voor persoonlijke groei en reflectie.

Onze missie is het creëren van een platform waar personen, groepen en organisaties handvatten krijgen om persoonlijk en mentaal te groeien en hen in staat stellen een betere omgeving en wereld te creëren voor volgende generaties.

Daarom is het onze passie om personen de mogelijkheid te bieden iedere dag geluk en persoonlijke groei te laten ervaren.

Met een inspirerende community, waar kennis gedeeld mag geworden en co-creatie wordt aangemoedigd, zetten we de nieuwe standaard: het samenbrengen van (online) coaching, een bibliotheek vol informatie en kennis over persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheid tot co-creatie

www.motivatedminds.nl

#iedereenverdientgeluk

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

The Student Hotel Amsterdam City

129 Wibautstraat

1091 GL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen