Laura Fygi - Live in Concert in Deurne (Noord-Brabant) 14-06-2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe

Vlierdenseweg 109

5753 AC Deurne

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Laura Fygi komt naar Deurne

Deze exotische verschijning is evenveel Latin als Jazzy. Ze heeft een hekel aan hokjes en ontsnapt telkens weer als iemand haar erin wil stoppen. Herinner je haar nog als die mooie chick van meidengroep Centerfold, dan heeft zij inmiddels als solo artiest over de hele wereld, maar met name in Azië, furore gemaakt. Haar stem, prachtige dictie en perfecte timing geven haar alle vrijheid om te zijn wie ze wil zijn: een internationale ster die met hetzelfde gemak in de Londense Ronnie Scott’s Jazzclub als op de allergrootste podia staat. Ze maakt van een song een verhaal dat u rechtstreeks in uw hart raakt. Dus laat u betoveren bij Laura Fygi in Deurne.

Vorig jaar tekende ze bij een nieuwe platenmaatschappij in Shanghai en begin 2019 verschijnt haar CD 'Laura goes East' die helaas in Nederland niet te koop zal zijn. Natuurlijk zorgt Laura ervoor dat ze er een aantal mee neemt naar Fletcher!

Toch gaat er niets boven optreden in eigen land en ze heeft in het trio van Vincent Grit een fantastisch orkest gevonden dat haar speciaal tijdens de Fletcher concerten begeleidt. Na 16 cd’s kan Laura putten uit een enorm repertoire waarvan ze voor deze nieuwe serie een mooie selectie heeft gemaakt.

DIT EVENEMENT IS GEANNULEERD

Bent u rolstoelgebruiker? Neem dan telefonisch contact op met het desbetreffende hotel. Fletcher Events verzorgt graag een plaats voor u.VERSCHILLENDE TICKETS

(alle prijzen exclusief parkeren en exclusief online ticketfee)

Ticket €29,-
Ticket & Diner €59,-
2-Daags arrangement € 99,-

Voor meer informatie over dit event, klik hier.

Kijk voor al onze muziek evenementen op www.fletcherevents.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe

Vlierdenseweg 109

5753 AC Deurne

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen