Laura Fygi met Trio Galantes in Heiloo (Noord-Holland) 07-10-2022

Venster Acties

Laura Fygi met Trio Galantes in Heiloo (Noord-Holland) 07-10-2022

LAURA FYGI MET TRIO GALANTES (A LATIN ROMANCE) KOMT NAAR HEILOO

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo 425 Kennemerstraatweg 1851 PD Heiloo Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Geen refunds

Over dit evenement

Ticket en info: www.fletcherevents.nl

Jazz diva Laura Fygi heeft inmiddels met begeleidingsorkesten in alle vormen opgetreden. Van symfonie orkesten tot big bands en iedere combinatie brengt weer een nieuw geluid. Laat u dit keer betoveren door Laura Fygi met Trio Galantes.

Niet zo lang geleden maakte Laura kennis met 3 gepassioneerde Zuid-Amerikaanse muzikanten die samen Trio Galantes vormen. De klassiek geschoolde musici Alvaro Pinto Lyon uit Chili, Humberto Albores Martinez uit Mexico en Augusto Valença uit Brazilië.

Ze bleken veel van dezelfde songs op hun repertoire te hebben en toen ze die eens bij toeval samen gingen zingen bleken hun stemmen en instrumenten geweldig bij elkaar te passen. Een aantal probeer-sessies volgden, het enthousiasme groeide en nu is er een avondvullend programma!

Voor de concerten wordt het trio uitgebreid met een, uiteraard Zuid-Amerikaanse percussionist: Enrique Firpi uit Uruguay.

Een heerlijk programma voor iedereen die van romantische latin klanken houdt maar ook van de bekendere jazz stukken want die komen ook zeker aan bod.

Bent u rolstoelgebruiker? Neem dan telefonisch contact op met het desbetreffende hotel. Fletcher Events verzorgt graag een plaats voor u.

Kijk voor al onze muziek evenementen op www.fletcherevents.nl