€ 51,99

Lazy Sunday Autumn BBQ ten bate van KiKa

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Lokaal Victoria

7 1e Dorpsstraat

3701 HA Zeist

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op zondag 26 november organiseren wij van 17.30 tot 20.30 uur een Lazy Sunday Autumn BBQ. De enige echte Huiskamer van Zeist ontvangt de grillmaster van Zeist: Robert van der Zwart. Hij verzorgt is samenwerking met het team een walking diner. Geniet van mooie gerechten die klaar worden gemaakt op het openvuur en de plancha van een Ofyr. Wat kun je verwachten? Bavette, hertenbiefstuk, grote garnalen, op de huid gegrilde zalm, coquilles en tal van seizoensgroenten. DJ Michael van der Knoop (de huis-dj van Hockeyclub Schaerweijde) zal passend muziek draaien. Oh, ja...we kunnen gewoon binnen eten in De Stal. Dus laat het weer geen beletsel zijn. Bestel nu kaarten via deze site voor €50,00 (inclusief drank) + €1,99 transactiekosten.

Kinderen? Die kun je meenemen. We maken een speciele kidsgerechtend. Kosten bedragen €15,00 en kan ter plaatsen worden betaald.

Kika

De opbrengst van dit evenement zal volledig ten goede komen aan de Stichting Kika. Kika financiert onderzoek naar de behandeling van kinderen met kanker.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Lokaal Victoria

7 1e Dorpsstraat

3701 HA Zeist

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen