LCB 2021 - Als elke seconde telt...

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Welkom bij het LCB 2021! Op 10&11 mei is het Landelijk Congres der Bestuurskunde (LCB)met als thema het managen van een veiligheidscrisis.

Over dit evenement

Welkom bij het LCB 2021

Op maandag 10 en dinsdag 11 mei vindt het digitale Landelijk Congres der Bestuurskunde (LCB) plaats vanuit Nijmegen. Dit jaar is het thema:  'Als elke seconde telt... - Besturen in een tijd waarin zelfs de klok onze veiligheid bedreigt'.

Nog maar kort geleden hebben wij allemaal de impact kunnen ervaren van een bedreiging van de nationale veiligheid. Een dergelijke dreiging kan komen in vele gedaantes; in de vorm van een virus, maar ook klimaatverandering, technologische ontwikkelingen of radicale groeperingen kunnen in potentie een bedreiging vormen voor onze veiligheid. Hoewel een dreiging of veiligheidscrisis het normale leven enorm kan beïnvloeden en beperken, is het bestuurlijk gezien enorm interessant. Tijdens het LCB 2021 zullen diverse aspecten van een veiligheidscrisis aan bod komen. Het managen van een dergelijke crisis roept een hoop vragen op. Praktische vragen, maar ook ethische en ideologische vragen. Het LCB 2021 zal plek bieden om kennis uit het veld met elkaar te delen, maar ook om kritisch naar de hedendaagse praktijk te kijken. Zo hopen we inzichten te verenigen en voorbereid te zijn op toekomstige uitdagingen.

Deelnemers kunnen lezingen bijwonen, online workshops en masterclasses volgen en met bedrijven netwerken via een digitaal platform. Meer van het programma is te vinden op: https://lcb.nl/programma/. Voor meer informatie over de sprekers, workshops en masterclasses kunt u onze social media kanalen of site bezoeken.

Praktische zaken

1. Dresscode

De dresscode voor het LCB 2021  is Business Casual.

2. Congrespakketje

Iedere deelnemer ontvangt thuis een fantastisch congrespakketje met interessante en waardevolle zaken. Zo creëren wij met een digitaal congres toch een echt congresgevoel.

Voor overige vragen kunt u contact opnemen met Anna Eke van Dijk, secretaris@lcb.nl.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen