Gratis

Leadership Exclusive Retreat

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

2B Unique coaching en training

4 Essenpas

6685 BJ Haalderen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
3 maanden Leadership Exclusive Retreat programma, inclusief een deep-dive van 23 t/m 27 maart op Ibiza. JOUW KOERS - ENERGIE - LEF

Over dit evenement

LEADERSHIP EXCLUSIVE RETREAT

5 DAGEN – 6 LEIDERS – 2 COACHES

1 DOEL

IBIZA

Speciaal voor een selecte groep ambitieuze professionals, managers, directeuren en ondernemers.

JOUW KOERS – ENERGIE – VERTROUWEN – LEF- KEUZESDe samenstelling van het programma van de retreat zit vol diepgaande verrassingselementen welke jou voor jouw transformatie tot het uiterste rekken. Het wordt geleidt door twee topcoaches: Kim Schamp-Doornenbal en Ilse van den Boom. Uiteraard zijn de paarden en de kracht van de kudde als katalysator onmisbaar tijdens dit proces

Ben je klaar met alles doen vanuit je snel schakelende hoofd. Kan jij je verliezen in de to-do lijsten en blijf je rondcirkelen in vaste patronen? Wil jij de dagelijkse waan van de dag vaarwel zeggen, stevige keuzes maken door koers te zetten vanuit jouw eigen kompas? Waardoor je je zowel in werk als privésfeer goed en energiek voelt en meer impact hebt op jezelf en je omgeving.

Durf jij het avontuur aan, grenzen te verleggen en je verlangens in kaart te brengen? Dan is dit programma echt voor jou! Neem contact met ons op om wederzijds af te stemmen of dit programma passend is voor jou via 06-24420158 of contact@2b-unique.nl

DEEP DIVE

Deze ‘deep dive’ retreat zorgt voor het grootste en duurzaamste transformatieproces voor jou als persoon en leider. Een authentieke en krachtige leider is zich bewust van de vier elementaire energiebronnen: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Dit gaan we 4 dagen compleet voeden zodat jij de empowering hebt om vanuit kracht, flow, energie, liefde en de juiste mindset te leven en werken.

Magische plek

Deze retreat vindt plaats op onze fantastische en unieke locatie “Agriturismo Can Sastre”. Een oude finca op het schitterende, landelijke deel van Ibiza. Tijdens de retreat staat de gehele locatie omringd met de prachtige sinaasappelbomen, olijfbomen, bouganvilles en palmen tot onze beschikking. Dit maakt deze idyllische omgeving dé plek voor 2B Unique haar retreat, een waar paradijs!

Alleen actie en stappen zetten brengt je tot het realiseren van jouw droomdoelen.

LEADERSHIP INTENSIVE RETREAT OP IBIZA, 23 t/m 27 maart 2020!

Een magische en unieke intensive, voor een exclusieve groep deelnemers (max. 7 deelnemers). Kijk snel verder als je niet kan wachten om dit niet aan je neus voorbij te laten gaan! Alleen voor jou als jij echt een transformatie door wil maken op een intens diep niveau!

LIFE CHANGING - KLEINE EXCLUSIEVE GROEP - DIEPE TRANSFORMATIE

- ALL INCLUSIVE

Dare you? Als dit iets voor jou is twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via mail (contact@2b-unique.nl) of bel met 06-24420158.

Praktisch en locatie

Voor wie: Deze retreat is voor een exclusieve kleine groep gelijkgestemden: ambitieuze professionals, leiders, directeuren en ondernemers. Max. 6 deelnemers. Definitieve aanmeldingen gaan gepaard met een korte telefonische intake

Wanneer: retreat maandag 23 maart t/m vrijdag 27 maart 2020

Programma: Deze retreat zorgt voor het grootste en duurzaamste transformatieproces voor jou als persoon/leider. Een transformatieproces en empowering die je nodig hebt om vanuit kracht, flow en energie te leven en te werken. De samenstelling van de retreat zit vol diepgaande verrassingselementen welke jouw transformatie verstevigen. Met topcoaches die 5 dagen volledig jou de persoonlijke begeleiding geven en een uitgebreide follow-up met live masterclass in NL. Dit alles om alleen maar te gaan voor het beste transformatieproces.

Waar: Op magische en unieke plekken op Ibiza. Buiten de drukte! De masterclass is op de unieke en sfeervolle locatie van 2B Unique, te Haalderen.

Investering en pakket: 5 Daagse Leadership Intensive Ibiza retreat all inclusive. Volledig ontzorgt, inclusief retourvlucht Eindhoven-Ibiza, vervoer van Ibiza naar locatie, verblijf op luxe 5 sterren accommodatie, maaltijden, drinken en volledig programma! Inclusief uitgebreide kick-off sessie met goalsetting, een live masterclass in NL en 2 individuele telefonische doorbraak coachcalls.

De investering voor het retreat 3 maanden programma bedraagt € 4697,- excl. 21% BTW. Prijzen zijn op basis van een luxeprivésuite voor eenpersoonsgebruik. Neem je een partner, collega mee dan geldt voor jullie beide een partnertarief van € 4497,- excl. 21% BTW per persoon, op basis van een gedeelde ruime luxe tweepersoonssuite. Indien gewenst is een upgrade met extra individuele live coaching en behandeling vanuit Kim Schamp-Doornenbal en Ilse van den boom mogelijk.

* Mocht je na 28 februari 2020 boeken dan geldt er een extra toeslag van 350 euro i.v.m. de variabele ticketprijzen.

Er is maar een beperkt aantal plaatsen (max. 7). VOL = VOL

Vragen? Neem vrijblijvend contact op met contact@2b-unique.nl of via telefoonnummer 06-24420158

MELD JE AAN!

Trainers/coaches: Kim Schamp-Doornenbal MSc en Ilse van den Boom

Kim, eigenaar 2B Unique Coaching en Training, is expert op het gebied van Natuurlijk Innerlijk Leiderschap, emotionele intelligentie, ervaringscoach, Teamflowcoach. Ze begeleidt ambitieuze professionals, leiders en teams in het bedrijfsleven op weg naar het realiseren van een succesvolle omgeving met optimale prestaties. Hierbij werkt zij ook met ondersteuning van paarden als krachtige en duurzame katalysator in transformaties bij leiders en teams. Paarden zijn als kuddedieren bij uitstek experts in leiderschap, authentieke communicatie, emotionele intelligentie en samenwerking.

Ilse is coach en lichaamswerker bij 2B Unique. Een bijzondere krachtige, heldere, zachte en no-nonsense vrouw welke de gave heeft om vanuit een niet zweverige manier jou kennis te laten maken met jouw binnenwereld. Met achtergrond in de zakelijke markt, expert in energetisch werk, yoga, shiatsu, somatic en systemisch coach weet ze in korte tijd een nieuw perspectief te bieden.

‘If you don’t take care of your body, where will you live?’

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

2B Unique coaching en training

4 Essenpas

6685 BJ Haalderen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen