€ 1.208,79

Leading SAFe 4.5 training

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

NNagility

Wisselweg 33

1314 CB Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Leading Change by Leading SAFe 4.5
Tijdens deze tweedaagse training leer je hoe je een Agile transformatie op organisatieniveau kan initiëren en leiden. We lopen in deze twee dagen door het complete Scaled Agile Framework (SAFe) en nemen je mee in de ins en outs over hoe je dit in organisaties kunt laten werken. Onderwerpen zijn het creëren van waarde via een Agile Release Train en een Value Stream, het opbouwen van een Agile Portfolio, het leiden van een Lean-Agile transformatie tot een schaalbare organisatie en het creëren van een Lean-Agile mindset.
Het SAFe framework richt zich op de rollen, teams en (plannings) activiteiten die je nodig hebt om Agile op te schalen naar een organisatieniveau. Na het volgen van deze training kan je het officiële SAFe Scaled Agilist (SA) certificaat behalen, dit zit in de prijs inbegrepen. Het materiaal en het examen van SAFe® zijn in het Engels. Tijdens de training worden daarom ook de Engelse termen gehanteerd.

In de training maken we combinatie met onze unieke transformatieaanpak met de focus op de menselijke (Human Being) kant van de verandering. We laten je ervaren dat leren en veranderen ook leuk kan zijn. Natuurlijk maken we, zoals je gewend bent van ons, gebruik van verschillende FUN-elementen waaronder de innovatieve app Knowingo met zijn zeer geavanceerde gaming technologie. Op deze manier stijgt de leercurve exponentieel en blijft de opgedane kennis beter hangen.

#business #agility #training #leadingSAFe #agile
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

NNagility

Wisselweg 33

1314 CB Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen